Most mi lettünk váratlanul nagyhatalom, vagy az oroszok süllyedtek ilyen mélyre, hogy Orbánnal hangolják össze a külpolitikájukat? Mi a franc keresnivalónk van nekünk az oroszok ámokfutása körül? Csak nem egy tíz milliárdos orosz atomerőműnek rendeljük alá a magyar külpolitikát? Már ha van ilyen egyáltalán, azok után, hogy egy bizonyos Navracsics Tibor – kéretik ezt a nevet megjegyezni, és ha majd azzal jelentkezik, hogy ő belülről akart megreformálni az orbáni diktatúrát, biztos kézzel szájba vágni -, felsőbb utasításra éppen most fazonírozza át a magyar külügyminisztériumot NATO kompatibilis intézményből oroszbarát lerakattá. Mindezt csak azért, mert Orbán Viktor nem szereti az EU-t, mert azok rendre emlékeztetik azokra a normákra, amelyek betartására esküt tettünk az unióba belépés pillanatában.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ehhez a cikkhez nincs mit hozzatenni,valoban utolso alkalom az oroszokkal valo szakitasra. Ha orban kiall egy ilyen diktator mellett, aki sajat magat az emberei tevedesen keresztul kompromittalta, akkor a Nyugat szemeben orban siman besorolodik az "arulo" kategoriaba, es mint ilyen, altalaban senkinek sem kell, Putyin is dobni fogja az elso adando alkalommal, mert kiszamithatatlan, latnivalo, hogy az Unioval alairt tagsagi szerzodeseket , kotelezettsegeket meg nyomokban sem tartja be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@A Tündik bündije: oralviktor - ez teccet :)
Yoda69
Szerintem ez omambijik taho a korabban kitiltott archer nick-u szemely.
Felesleges valaszolni neki, ez egy meghitt naci, bolsevik agymosassal.
Remelem a propi kitiltja egyhamar, mert erdemi hozzaszolasai nincsenek, csak gorenykedni jar ide.
Desischado
orbánért nem kár, de Magyarországért igen! Ezért kéne már eltakarítani végre, mert ha továbbra is putyinnal tart, akkor Persona Nom Grata leszünk egész Európában miatta!
világlátó
Szánalmas, ahogy egyik-másikotok vagdalkozik arról ki a magyarabb magyar, meg kik a libcsik, kik a " győztes " fideszesek. Itt már régen nem erről kell beszélni, hanem arról, ..." mit kíván a magyar nemzet..." Az ócskapiacra vitt minket az utóbbi évek politikája. Az hogy most ki a főnök, ez nem számít. Azért nem, mert egy ilyen kétharmadot a tudatlan és a félrevezetett kisebbség elvakúltsága bármikor tud produlkálni attól függően, mely érdekcsoport találja meg a médiasegítségével a legszebb magyar nótát, amivel manipulálni lehet a bús magyar lelkeket, szalmát dobva a magyar szívek alatt izzó parázsra. Ezzel az elbolondított kisebbséggel, akik akkor is, csakazért is Orbán Viktort akarja maga fölött,kedves vezetőnek. Elég volt már ebből. Látnivaló, ma nincs az országban előrelátó, okos, de főleg olyan államférfi, aki képes felülemelkedni a saját és hűséges alattvalói becsvágyán és narcisztikus bomlott személyiségzavarain. Ilyenkor kell az országgyűlés, ami olyan összetételű, hogy csak együtt és tisztességes módon tudjon bármi döntést is hozni arról, hogy jelen helyzetben mit lehet és kell tenni ahhoz, hogy az ország ne kerüljön két malomkerék közé, csak mert a Junckertet Orbán Viktor nem szereti.Ez egyébként is gyerekes dac, kiscsoportos hiszti, amiért általában- mert ez a leghatékonyabb - nagyott szoktunk tenyérrel a pampers pelenkára csapni.
A nemzetvesztés néhány tényszerű esetét kell előhozni " Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim ! " Ti mind tisztelt hozzászólók. Mit adtunk oda üveggyöngyökért, mit engedtünk át a globális vállalatoknak, hogy bántunk el saját ipari és agrár munkásságunkkal, hogy nem vigyáztunk arra, amit annyi gond és baj útján teremtett az ország népe 1867.-től, majd 1945.-től.Erről tessék komoly gondolatokat megfogalmazni, tisztelt hozzászólók, mert ha így folytatjátok, kénytelen lennék arra gondolni, ez a fórumlehetőség is az uralkodó médiastratégia kicsiny része, az érdeklődők eltávolítása az érdektelen ostobák írásai által , módszerével.HÁT NEM
rugacs
@lópicigáspár: Nicsak, te ismered a Hitleri történetet?
Akkor biztosan azt is tudod, hogy mikor a németek lerohanták az oroszokat, az ukránok melléjük álltak (mármint a németek mellé!) és részt vettek a Szovjetunió elleni hadjáratban!

Akkor most miről is beszélsz??? Ki a rossz fiú?
lópicigáspár
@rugacs: És akkor ne is beszéljünk Sztálinról! Ellenségkép: kizsákmányoló kapitalisták, cél: Nagy Szovjetunió egyszemélyi vezetéssel. Hitlernek egyébként igen sok "szövetségese" volt ugye a csetniktől a románig, csak aztán az ügyesebbje időben kifarolt mellőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.