Ezt követően peticiót fogalmaznak meg, amit majd az arra kijelölt önkéntesek visznek el Rákosi elvtárs hivatalába. Azzal kezdve, hogy: „Igen tisztelt Rákosi elvtárs! Nekünk nem tetszik, hogy diktátornak tetszik lenni, és ez a szobor is ronda. Tessék kérem lemondani, és mi szeretnénk ezt lebontani...”.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Jó kis párhuzam a mai dátum. Hetven éve történt a majdnem sikeres Stauffenberg-merénylet Hitler ellen.

Ha hülye vicceket akarnék gyártani, azt mondanám: "Houston, we have a problem - The Eagle has landed."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@A Tündik bündije: S közben az ellenzék, veszekszik egymással, elnökválasztósdit játszik, belső hatalmi arroganciákkal foglalkozik, és lassan csak a polgárháborús eszközöket hagyja szabadon.
perfekt
@A Tündik bündije: :))) Every comment is true--and funny:)))--mint most is!
perfekt
@GeoCravker: Uccsó mondatod--fantazmagória.Megbocsájtsd!
GeoCravker
@perfekt: A polgárháborúra gondolsz?
Mutasd be kérlek azt az ellenzéki pártot, amelynek konkrét programja van, konkrét tömegtámogatásssal (min. 30%), és olyan vezetése, ami tudja, hogy mi, mikor, és hogyan akar megcsinálni. Azaz előremutató jövőképe.
S kiemelném a szót: konkrét.
Nem viziók, "bocsi, hogy itt vagyunk" tipusú szövegek, és nem "majd, ha megválaszatanak megmondom" mottójú megnyilatkozások.
perfekt
@GeoCravker: Szia.Nyitott kapukat döngetsz!-Választások előtt ,közben-és utána is azt írtam hozzászólásaimban,hogy egyetlen politikust,és pártot sem látok sem-közel sem távol--széles e hazában--kik--a tisztességes működését garantálnák--akiért úgymond ,ha szükség lenne-tűzbe merném tenni a kezeimet!És,nem csak a bal oldalé az "érdem"--a jobb oldalé is,mert hatalmi pozícióban--nem építette meg az alapokat--és most folyik a számmisztikai bűvészkedés--és tengernyi pénz--magán szférákban mentése--mert ugye nem akarod azt sugallni--hogy ez a kormány alternatívákkal, kidolgozott úton halad???Ennyire nem akartam beszélni-a témáról--mert úgy sem érdemes.Én arra írtam,megjegyzésem--Ami sajátja az éppen ellenzékben lévő pártoknak--hogy-utcára viszik az embereket,és a megoldást--polgárháborúval óhajtják rendezni.A politika tett már ilyet,nem egyszer--de akkor a" frontvonalak" általában átláthatóak voltak.
Szvetlana
Röviden: úgyis az van, amit az Orbán akar. Nincs és nem is lehet ellenvetés.
Javasolhatott volna a baloldal egy béke galambot, a jobboldal egy turulmadarat, akkor is birodalmi sas kell mementónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok