Vasárnap délután 5 óráig a Szabadság téren a rendőrök 11 embert igazoltattak, és három emberrel szemben szabálysértési feljelentést tettek - közölte a rendőrség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ha egyébként törvényesen került oda az a csodálatos emlékmű, teljesen jogos, hogy nem gyalázzuk meg. Ilyen értelemben jogos a feljelentés. gondolom a bíróság a Demszkyt tojással dobálok perével egyidőben tárgyalja az ügyüket...
Yoda69
Amikor Demszkyt megdobaltak a fideSS-es suttyok tojassal, akkor azzal erveltek a tojasdobalas csak velemeny nyilvanitas, es mint olyan nem buntetheto. Akkor ez az erv a naci emlekmu eseteben tobbszorosen is megallja a helyet, hiszen a fasizmus ilyen modon torteno hirdetese tobb embernel is kiveri a biztositekot.
Dr plágium
Örülhetnek hogy ennyivel megúszták...kicsit olvasgattam sintérről: .
"Rendőri berkekben lábra kapott legenda szerint Pintér ezidőtájt ajánlotta magát az MDF meghatározó személyiségeinek figyelmébe, azzal, hogy amennyiben ő lenne a főváros első számú rendőre, kemény kézzel, radikális eszközök igénybevételétől
sem
visszariadva lépne fel az elégedetlenkedőkkel szemben. Rendet ígért - bármi áron"
teljes cikk:privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=&AN=pinterugyek&MN=Fooldal&LN=Hungarian
szöszmösz
A mérce nem ugyan az. Eddig is láthattuk, pl a vagyon bevallásoknál is. Amit szabad a 2/3-adnak, azt nem szabad az 1/3-madnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.