Példátlan megszorítás: az Orbán-kabinet történetében először a kormány nem ad a sportnak, hanem elvesz az ágazattól – írja a Népszabadság.

A Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által a múlt héten bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az esztendő második fél évében összességében hozzávetőleg 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág szövetsége.

A tizenhat érintett sportági szervezet – (asztalitenisz, atlétika, birkózás, evezés, cselgáncs, kajak-kenu, kerékpár, korcsolya, ökölvívás, öttusa, röplabda, lövészet, tenisz, torna, úszás, vívás – közül a Magyar Kerékpársportok Szövetsége a leginkább kárvallottja a tegnapi bejelentésnek. A lap érdeklődésére Katona Kálmán elnök elmondta, a decemberig eredetileg beígért összegnek csupán a 22 százalékát kapják meg.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ne legyetek már ilyenek! Ott van a cikk címében hogy a "Sikersportágaktól" vonnak el . Hát a magyar foci hol sikeres??? :-DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Jankó123: Basszus még kiderül hogy Te vagy az EU vezére inkognitóba :-))))
nyanya001
4 milliárd veszteséget termeltek az NB I-es csapatok 2013-ban !
Újpest a legtöbbet !

És ez az elroggyant ezeket támogatja ?
Jankó123
@Mobil123: Sajnos nem Én vagyok az EU vezér! :-)))
Mobil123
@Jankó123: Pedig már reménykedtem :-)))) (némi ráhatásodban a setét vezírre:-D)
Jankó123
@Mobil123: Adnék Én neki szabadságharcot a pénzemen!
:-))))
Desischado
@nyanya001: Nyanya drágám, ezért (is többek között) elmeroggyant! Tudod, hogy milyen fociőrült! Nem baj, ha falábúak gyülekezete, csak "focizzanak, király pénzért! Hogy milliók nyomorognak, az kérem semmiség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.