Tarlós István főpolgármester kormánygaranciát vár a 3-as metró felújítására, ez számára semmiképp sem politikai, hanem műszaki kérdés, amit meg akar oldani – mondta a Népszabadságnak.

A lap csütörtöki számában Tarlós István úgy fogalmazott: "azt senki nem mondhatja, hogy vegyünk elő 160 milliárd forintot a semmiből. Kormányzati engedély kellene egy körülbelül 60 milliárdos hitelfelvételhez. De ha nem lesz uniós forrás, akkor meg tudjuk oldani egy kormányzati hitelfelvétel segítségével a felújítást, ehhez további 100 milliárdra lenne szükség, mert a fővárosnak nincs rá kerete".

A politikus megismételte: ha ellehetetlenülne a felújítás feltételrendszere – amire ő nem számít – akkor bárki, bárhogy értelmezi, gondolkodás és félelem nélkül leállítaná a metrót – olvasható a Népszabadságban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Csapdába van Tarlós , szeretne főpolgármester maradni ! Vannak még "lehetőségek" . 3-as metró nem az . Leállítja az emberek nem tudnak munkába menni és haza . Hatalmas balhé lesz belőle , felszíni közlekedéssel nem megoltható ... ha nem állítja le és baleset lesz , még nagyobb balé lesz . Belebukik Tarlós és talán a Fidesz . Megoldás a pénz ,de az nincs !
pbalage
@Senara: ott van helyette az új 4-es metró, menjenek munkába azzal a dolgozók. :)))
nyanya001
Süket duma !
Jönnek a választások, valamivel etetni kell a jó népet !
Yoda69
Occsobb mint felujjitani.
Munkaba meg nem kell jarni, ugyis szepen lassan megszunnek a munkahelyek. Lesz helyette kozmunka, ahhoz meg nem kell a metro.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.