Több mint három hónapja nem érkeznek uniós pénzek Magyarországra. Brüsszel április közepén fagyasztotta be a kifizetéseket a források elosztását felügyelő intézményrendszer átalakítása miatt. Lázár János most arra utasította az Államkincstárt, hogy még a héten küldje ki a számlákat Brüsszelbe. Az Együtt-PM szerint Lázár János alkalmatlan a feladata ellátására, ezért távoznia kell a közéletből. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Lázár szerintem is teljesen alkalmatlan már a jelenlegi posztjára.
De minden káder addig emelkedik a ranglétrán, amíg alkalmatlanná nem válik. :)
kukac50
Brüsszel nem bízza a pénzt megbízhatatlan emberre,
Bástya Elvtárs
Komoly megnyilvánulás! Lesz is hatása!
:-)
lópicigáspár
Szerintem ügyes gyerek ez a mi viktorunk! Az egekig emeli, gyakorlatilag egyetlen riválisát, aztán - ő a bűnbak! - és elengedi a kezét! És magasról lehet csak igazán nagyot esni!
JAJMÁR
Pedig lehet, hogy alkalmas, csak mi nem vagyunk tisztában azzal, hogy Ő szerintük ki az alkalmas, és még azzal se, hogy mire, mi a fő feladat? Mert ezt se tudjuk, csak azt, hogy "fejétől büdösödik a hal".
(Az meg büdös)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.