Eszméletlen állapotba került, miután megverték a jegyellenőrök Erdős Gábor maratonfutót vasárnap este a Keleti pályaudvar metróaluljárójában – írja a Blikk. A férfi lefotózta az ellenőrt.

Ma már bemutattunk egy megrázó felvételt arról, hogyan ütött el egy buszsofőr egy kerékpárost Budapeste. Most agresszív jegyellenőrökre derült fény.

Egy jó verést metrózás helyett? Próbálja ki a BKK-t!

"A férfi állítása szerint egy tátrai túráról tartott hazafelé, amikor az ellenőrök nem akarták leengedni a metróba arra hivatkozva, hogy ittas. Erdős Gábor hiába magyarázta, hogy csak fáradt, az ellenőrök hajthatatlanok voltak, és rendőrt sem akartak hívni. Miután megunta a vitatkozást, lefotózta őket..." – ekkor letámadták, a férfi elvesztette az eszméletét, mesélte.

A BKK sajtóirodája a Blikknek elmondta, vizsgálatot indítottak és az ellenőrt felfüggesztették.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@1magyar: Ezt most kikérem magamnak a tanárok nevében! Szüleim nyugalmazott tanárok és nem úgy rémlik, hogy hatalmaskodóak lennének, lettek volna. Az, hogy van néhány hülye, az természetes, hisz nélkülük unalmas lenne a világ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kritikuss
@Dr plágium: ..és kerékpározni sem!!
Kritikuss
@Nil: Azért a bagóért, amit pénz gyanánt kapnak, nem kell értelmesnek lenni, mert akkor többet kellene fizetni. Nincs min csodálkozni, csak végig kell nézni ezeken az "ellenőrök"-ön, siralmas mindegyik úgy, ahogy van.
Desischado
Aljadék társaság, tisztelet a kivételnek!
Boszi27
Nem szoktam a BKK szolgáltatásait igénybe venni. Mire van ezeknek felhatalmazásuk? Gumibot, bilincs, szonda, esetleg le is csukhatnak? Ittasan lehet már főúton kerékpározni, tömegközlekedni azért nem annyira veszélyes. Egyáltalán milyen eljárás, hogy ránézésből megállapítja egy ilyen baromarc, hogy ittas, és nem engedi az útjára az embert?
Nil
@Kritikuss: Ő vállalta el a munkát ennyiért.
Anno a közlekedési szakszervezet volt az egyik legnagyobb és legharcosabb.
Ne engem büntessen hogy ő rosszul döntött.
Azt sem ártana tudatosítani bennük hogy nem kiskakasok a szemétdombon - bármekkora jogkört is kaptak.
ÉS nem mellesleg- ahány ellenőr és kísérő személyzet van most alkalmazásban, ezzel az erővel a kalauz rendszer is visszajöhetne- a szakaszjjeggyel és a kulturált kalauzokkal
Vasárnapiiskolás
Bekellene verni a bkk főhomárnak is a pofáját,..de qrvára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.