Most, hogy Szentmihályi Szabó önként vagy rábeszélésre, de Szaniszló módjára lemondott a neki szánt kitüntető megbízásról, mégiscsak meg kell kérdezni néhány dolgot. Elsősorban magunktól. Szentmihályi Szabó Péter nagykövetté jelölése a maffiakormány produkálta sorozatos határátlépések után újabb, korábban bizonyára sokunk által elképzelhetetlennek tartott botrányos határátlépés. S ezúttal ki is tört a botrány, bár messze nem az adekvát, azaz elsöprő erővel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha csak a magyar népen múlik, már Rómában írogatná az ódákat a Kommunizmushoz. De vannak "liberális" felnőtt társadalmak akik megvétózták. .
kkalman
Nálunk, mint annyi másnak, ennek sincs felelőse. Senki nem áll fel, hogy én ajánlottam Szentmihályit nagykövetnek.
Manhattan
Milyen belső harcok? Szentmihályi miért csak most beszél? Elfogadta volna a nagyköveti kinevezést és az azzal járó mutyit, luxust, ha múltja és jelene nem derült volna ki. Szégyentelen, de most legalább megharapja a gazdit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.