Nincs hozzáfűzni valója az Európai Bizottságnak Orbán Viktor magyar kormányfő Tusnádfürdőn elmondott beszédéhez - közölte szerdán Jonathan Todd, a brüsszeli testület szóvivője.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Egy beteg ember zavaros zagyvaságaihoz mit is fűznének hozzá? Talán csak annyit, keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét.
karma1
Sajnos, annyira tudatlan vagyok, hogy nem ismerem Jonathan Todd-ot, hogy mi a szerepe az Unioban.

Amde O sem mondhat tul sokat (szerintem nem is kell ezen a szinten), hanem Todd ur nagyon jol tenne, ha nagyon gyorsan elkezdene keresni egy paragrafust (vagy tobbet is), amit orban viktor teljesen nyilvanvaloan megsertett. Talan nem kellene Todd urnak ennyire elbagatellizalni ezt a "nyari tabort", mert ez nem egy 8-12 eves korosztaly kisdobos-, uttoro- vagy eppen divatos kiscserkesz -tabora, hanem "nyari egyetem" ahol felelos szemelyek eloadasait hallgathatjak meg a resztvevok, velemenyek, ideologiak, szempontok utkoznek, esetleg teljesen uj dolgok szuletnek, nagyon komoly szakemberek reszvetelevel.

Ha orbanra nem ugrik Todd ur, vagy mas brusszeli politikus, akinek a demokracia vedelme lenne a szakterulete, akkor igazan utananezhetne somjenzsotinak, hogy miert is kellene nekunk peldat venni Izraelrol? Meg egyaltalan: micsoda emberek (?) kerulnek vezeto, felelos posztokba? Talan akkor, ennek a fenyeben mar nem intezne el orban hagymazas pampogasat, plane kulfoldon, Romaniaban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.