Magyarország csak közvetetten kapcsolódik a roma holokauszthoz, mert Magyarországról nem deportáltak cigányokat. A magyar romákat Ausztriából deportálták, ezért Magyarország valóban érintett. Ezt Balog Zoltán miniszter mondta a Kossuth Rádióban. Horváth Aladár szerint egy normális országban egy ilyen kijelentés miatt le kellene mondania a miniszternek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Tényleg! Különben nem lennél itt tetveshazugcigány.
Cicamama55
“Az elődök tisztelete és emléküknek megbecsülése az alapja a családszeretetnek és egyszersmind a hazafiságnak is.” (Eszterházy Péter) No akkor kedves református lelkész úr, tisztelt emberi erőforrások minisztere,hivatalból családvédelmi feladatokat ellátó /?!/ úr, hogy is lesz ez?! Erkölcsi nevelés és a múlt megtagadása ?!"Egy nemzet akkor hal meg igazán, ha elfelejti múltját, ha két kézzel tépi ki önnön gyökereit!"
Fonyódi Tibor
silber13
Mit képzel magáról ez a papi taláros gazember majom!? Ennek nincs helye az országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.