Tegnap reggel a Kossuth Rádióban Balog Zoltán durva ámokfutást vitt véghez. Meggyalázta magyar állampolgárok emlékét, akiket a magyar kormány asszisztálásával végeztek ki a náci koncentrációs táborokban, és meggyalázta azon magyar és nem magyar állampolgárok emlékét, akiket a Gulágon végeztek ki a Szovjetunióban. “A holokauszt kapcsán akár a zsidókról beszélünk, akár más kisebbségekről, akár a romákról, vagy cigányokról, mindig egy nagyon csúnya számháborúba keveredünk, és aztán mindig nyomni kell felfele a számokat, akkor ugye mi meg hozzuk, hogy a Gulág, ott hányan, és hol többen, ami valóban egy nagyon rossz ízű közelítés, azzal együtt, hogy ezeket  dolgokat dokumentálni kell. Azt fontos tudni, hogy Magyarországról semmifajta cigány deportálás nem történt. Ausztriából történt, tehát a magyar cigányokat is onnan vitték, és ezért valóban Magyarország is érintett. A számok azok nagyon változóak, van, aki 70 ezret mond, van, aki félmilliót mond, de ezért fontos, hogy legyen egy olyan tisztességes dokumentáció, kutatás ahol szembenézünk a tényekkel.” [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: ma, 13:11
Nem az általános műveltség része, ha nem tudja, pláne h-val: Balogh.
A közpénzből gavalléroskodó ugyanis így írja a nevét: Balog, h nélkül.
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Kösz.:) Tehát egy a sokk között..
Vasárnapiiskolás
@tivoli: Ne szomorkodj az én iskolám miatt,inkább mesélj a tiedről..:)
tivoli
@Vasárnapiiskolás: ma, 17:46
tudnék,
mate03
@Vasárnapiiskolás: Neked tudni kellene!Hiszen vasárnapi iskolás vagy!Református lelkész! Csak azt tudnám,hogy számol el a lelkiismeretével?
Vasárnapiiskolás
@mate03: Széles a skála, de még sosem néztek papnak.Tecccík:))))
Viszont ez a tetves állat nem tud elszámolni mert nincs neki lelkiismerete , csak a
hosszú érdes nyelve, a prosztata kényeztetéshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.