Bajor Imre szerdán a délelőtti órákban, életének 58. évében halt meg egy budapesti kórházban.

A Bors szerint a színész-humoristának, aki hónapok óta agydaganatban szenvedett, már kedden rettenetes fájdalmai voltak, kórházba került, ám az orvosok nem tudtak segíteni rajta.

Meghalt Bajor Imre

A művész haláláról szóló sajtóhíreket Hegedűs László, a család ügyvédje is megerősítette. Azt mondta, Bajor Imrét szerdán 9 óra 45 perckor kórházban érte a halál, temetéséről később intézkednek. A művész régóta szenvedett daganatos megbetegedésben.

Bajor Imre 1957. március 9-én született Budapesten, több tévésorozatban és filmben játszott, gyakori szereplője volt humoros televíziós műsoroknak és a Rádiókabaréban is rendszeresen hallható volt. 1997-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjét, elnyerte az év nevettetője címet, 1999-ben Karinthy-gyűrűt kapott, 2007-ben pedig átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Milyen gyönyörüüüüüüüü, hogy egy ilyen tragikus hír hallatán, ezt olvasva, poltikai hovatartozás nélkül kommentel minden jóérzésü MAGYAR EMBER !!!
Ez nagyon megható, és itt derül ki, hogy a politika setszed barátokat, csakádokat, közösségeket, házasasrakat... Nagyon szomorú...
Bajor Imre !!! Hiányozni fox nekünk !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@halasi: Az ilyen hír mindig reménykeltő, jó hallani!
Dr plágium
Nyugodjon Békében! Sok vidám percet szerzett nekünk.
JAJMÁR
@Equilibrium: 07:05 Bajor Imrét minden magyar ember gyászolja, mindenki a maga módján. Nem szeretem a "nekem jobban fáj..." kifejezést, mert kb. annyira tudhatod, hogy másnak mennyire fáj, mint azt, hogy van-e égi színpad.
Csak a magad hitét, vagy nem hitét és fájdalmát ismered.
karma1
@halasi: Valoban, nem mindenkinek sikerul, mint Kicsihuszarnak sem, de Te vigyazz Magadra. Aki egyszer volt daganatos beteg, az megjarta meg eleteben a poklot, akkor is, ha meggyogyult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.