Augusztusban és az őszi hónapokban, főleg az őzek és a szarvasok mozgása miatt, nő a vadbalesetek kockázata az utakon - hívta fel a figyelmet a K&H Biztosító. Viszonylag ritkák a vadbalesetek, a kár...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Minden megelőzhető!Ha kint van a tábla,nem árt az órára pillantani.délután 16 óra és hajnali 4 óra között intenzívebb a vadmozgás.Még intenzívebb üzekedés idelyén,mert a párválasztás nem könnyű dolog,énekelte anno.Eszményi Viktória,de ha figyeljük a tájat intenzíven,akkor nem kötünk ki az intenzíven!Hajtsunk lassabban,Sok idióta több milliós autókat tör össze mert az ugró szarvasról elébb a hubertus villan az agyába,s csak ezután a szarvas agancsa.Ha motorral közlekedsz,csak a jóistenben bízhatsz.A borz borzasztó,a csiga ha meztelen vagy házas egyaránt, békát illik kikerűlni a süni deffekt gyanús!A kis nyúl didereg de ha koppan már csak nyúzni kell.Fácánnal ugyanez a helyzet.A vaddisznó romhalmazt csinál a járműből.Mindezek ellenére a legveszedelmesebb vad mindíg az aki a te sávodban veled szemben érkezik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.