Miközben hamarosan megkezdődik a tanév, az iskolákba kerülő új tankönyvekkel kapcsolatban egyre több a kérdés. Még a nyár elején távozott a minősítésükre létrejött tanács egyik tagja, mert nem értett egyet a bírálati módszerrel. Majd arról lehetett hallani, hogy a tankönyvtanács elnöke is feladta a munkát. Ám hiába kerestük a szaktárcát, érdemi válasz nem érkezett. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@nyanya001:
-- Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik?
-- Mozog a szája.
Ez a fidesz-kdnp-re hatványozottan igaz. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@varrólány: En emlekszem a tankonyveinkre: egyszeruek, lenyegretoroek voltak, a fontos dolgok ki voltak emelve benne, mindig volt a vegen egy osszegzes, amire illett emlekezni, megtanulni, es sok volt benne a kep, meg az abra...

Nekem egyedul a Laricsev volt az utalatos konyv, dehat az nem magyar talalmany volt, (volt is benne hiba boven, matekilag...:o)))
varrólány
@karma1: 8:39 A magyarok mániája hogy állandóan újra értelmezik a múltat , más ország történelmében nem olvastam ilyet.
Már a tavalyi tankönyv se jó , már azóta annyi mindent tett a Fidesz!:-(
varrólány
@karma1: 13:50 A matekot azt ne is emlegesd sosem értettem! Van még a régi könyvekből , de a leírtakra nem igazán emlékszem , az élményt a tudást inkább a tanórák adták.
karma1
@varrólány: Nekem is, a csodalatos, nagytudasu, karizmatikus tanarak...:o))
Nil
Nincs itt semmi titok
A könyvek sz@rok
Jobb ha meg se érkeznek az iskolába
Desischado
Két cél volt ezzel, a könyvmutyi, és az agymosás! Mert a fidesz ebben is jobban teljesít! Meg abban, hogy kell szétbarmolni mindent, hogy a haveroknak tele legyen a zsebe, és engedelmes vazallusokat neveljenek! A jó édes...a..jukat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.