Már több mint egymillió magyar vándorolt ki Angliába, legalábbis csaknem 1,4 millió magyarnak van kinti társadalombiztosítási száma. Hazai szakemberek szerint a migrációs kedv a közeljövőben nem valószínű, hogy változik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...alakul az 1 millió munkahely-teremtési 2010-es választási ajánlat...
" .folytatjuk ! "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Grafix69: @bundi: @bakegya: propeller.hu/itthon/2970554-alhirekkel-uszitanak Próbáljatok elvonatkoztatni attól, hogy nem valamelyik baloldali média írta.
verőce21
Nem külföldnek képezzük ki a fiatalokat az igaz, de pénzügyi egyensúly szempontjából tiszta haszon az országnak a sok londoni/külföldi magyar munkavállaló. Nagyon sok "manit" hazaküldenek. 8-10 éves távon lesz a hátránya jelentősen érezhető.
Nem igaz a több mint egymilliós adat. Nagyon sok, környező országban élő kettős állampolgár is magyarként jelentkezett be munkára. A szerbiai és kárpátaljai magyar állampolgároknál még egyértelműbb, hogy magyarként jelentkeznek be munkavállalónak.
verőce21
@szandokan: (00:25) Kár a szamaraknak citerázni.
pbalage
@szandokan: te, ebben biztos vagy, hogy igaz, amit most mondanak? Ugyanis 10 másodperces guglizás után kiderül, hogy hol van a rés a pajzson, mert a közben a nemzetgazdasági minisztérium 300 ezerről beszélt már 2013-ban is. Namost akkor vajon hová tűnt több mint 100 ezer magyar, illetve a be nem jelentettek és a valóban kint élők közötti eltérés egy politikai PR tevékenység-e ez szerinted?
kamazuka
@trenszmen: De szivesen ideírnék pár sort!A felháborodást megérteném. Őszintén kívánom sikered,Ne érts félre.Vannak dolgok,melyek elkerűlhetetlenek.Vannak kikerűlhetetetlen dolgok.Van ajövő,mely formálódik és ködös,mint Albion.
szandokan
@pbalage: A lényeg számomra az, hogy nem Orbán miatt mennek külföldre dolgozni az emberek, ez már egy régi folyamat. Ha azt nézed, én is a külföldi piacoknak dolgozom, de itteni embereknek adok munkát, a magyar államnak fizetem az adót, tehát ennyiben azért mégis más vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.