A kereszténydemokrata politikus az egyik legtehetősebb parlamenti képviselő, ráadásul olyan vállalkozói körrel állt kapcsolatban ügyvédként, amelynek offshore hátterű érdekeltségei is vannak – fogalmazott a Hír TV.

Seszták Miklós cégének, a Ramiris Autó Kft-nek több telephelye is van Kisvárdán, az egyikre egy olyan céget jelentettek be, aminek a ciprusi Ramiris Holdings Limited a tulajdonosa. Seszták azt állította, nincs semmi köze a céghez, a Ramiris Autó Kft. ügyvezetőjéhez irányította a Hír TV munkatársait. Ő maga azonban nem akart nyilatkozni.

Seszták Miklós azokat a kérdéseket, amelyek arra vonatkoznak, hogy cégének társtulajdonosa egy ciprusi cég, úgy kommentálta, hogy ezek "kétségbeesett emberek reménytelen próbálkozásai" és egyébként is, rengeteg helyen lenyilatkozta már ezeket a dolgokat.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Seszták úr ! Nem csak becsületesnek kell látszani,
de annak is kell lenni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vasárnapiiskolás
Tarkarongy és a kutyát sem érdekelsz többé,Hombárfejű.
nyanya001
Seszták úr ! Nem csak becsületesnek kell látszani,
de annak is kell lenni !
hetöndöe
Én meg az ilyen Seszták-féle férgeket unom.
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: Miért sértegeted? még beleéli magát hogy ÚR és beperel hitelrontásért:)))
karma1
Bizony, ha az Isten - es orbanvitya - ilyen magas kozszerepet szant neki, akkor el kell viselnie, hogy a tomegek felteszik nekik addig ezeket a kerdeseket, amig kielegito valaszt nem kapnak ra...

Teccet volna becsuletesnek maradni (mondjuk, nem tudott, mert sosem volt az), es akkor lehetne a jovo munkairol beszelni...

Igy inkabb azt szeretnem, ha a rendorseg tenne fel neki ezeket a kerdeseket addig, amig meg nem valaszolja szepen, sorban, kielegitoen...

Nem banom, teheti ezt a negy fal kozott, meg a HirTv-be se kellene bemennie... Csak a Gyorskocsi utcaba...Es mindjart vihetne magaval halozsakot is...
pbalage
volt egy ilyen diplomás és hasonló lelkületű ismerősöm, mint ez a Seszták, de ő most portás egy raktárban.
F_Viktor
Seszták nem merte megmondani az igazat?
Ma Magyarországon ehhez hasonló kérdést csak ők tehetnek fel és csak baloldali politikusoknak.
Ezt azt alaptételt már tudja minden jobber, ezért ők is felhatalmazva érzik magukat, hogy a számon kérő szerepben tetszelegjenek.
nemkati
@F_Viktor: De azért lécci értékeld, hogy az mno is (mno.hu/ahirtvhirei/sesztak-1241854) lehozta a hírtévés interjút. :DDD
nemkati
@pbalage: Ajánld be az ismerősödhöz ezt a Sesztákot, hátha átadja a mószert neki, hogy érhet el ő is ilyen magas posztra, mint a postásság! :)
Vasárnapiiskolás
@pbalage: De most nyugodtan alszik, vagy hallja a hangokat?
pbalage
@nemkati: én értékeltem, ott díszeleg az mno oldalán, Kukássy Tasziló usernév alatt.
Úgyis törlik a seggnyalói.
F_Viktor
@nemkati: Azt beszélik, hogy a reklámadó miatt (Hír TV-re viszonylag nagy összeg hárulna) került kis porszem a gépezetbe, már nem olyan olajozottan megy minden. Itt ez a két ügy, Orbán sajtófőnöke és a MN fotósa között, valamint a Seszták riport.
Fél évvel ezelőtt Havasi Bertalan és Tóth Tibor között nem lett volna nyilatkozatháború, s Sesztákról is kussoltak volna.
Lehet, hogy ezek az esetek figyelmeztetések, elvárnak a 2/3-tól egy olyan törvényt amit a TV2 már megkapott.
nemkati
@F_Viktor: Nem tudom, én ilyen mélyen nem látok bele a kártyákba, vagy a történések mögé. De az biztos, akárhogy alakul a kormány-RTL_Klub harc, vagy a kormány-mostanáig_seggnyalók harc, az eddig elhangzott hírek nem mindenhol hullanak terméketlen talajra. Talán sokakban végre felmerül a kétség, hogy úgy van-e minden, olyan tökéltes-e minden, ahogy a közmédiában, fideszmédiában megjelenik.
F_Viktor
@nemkati: Mindennek oka van. Ha kiáll a nyilvánosság elé Rogán, hogy vagyonosodási vizsgálatot kér maga ellen, annak oka van. Mikor tette ezt? A választások előtt 4 nappal. Azóta egy szót nem mer mondani a vizsgálatról.
Juhász Ferencet és Fapál Lászlót a jobberek egy kanál vízben megfojtották volna, februárban a bíróság felmentette őket, s ennyi, nincs tovább hír.
Simonnal volt tele a média a választások előtt, azóta néma csend.

Visszatérve a RTL-re. Nem valószínű, hogy hátat fordítanak az országnak, nagy média birodalom, tekintélyes politikai háttérrel rendelkeznek.
Kíváncsian várom, hogy az őszi választás eredményét mennyire tudják befolyásolni, de kicsit szkeptikus vagyok, azt gondolom az objektív(ebb) híreiknek hatására csak a részvétel lesz még kevesebb.
coyote3
Sínmacska lajos is átment offenzívába? :)))
kukac50
Rubovszkynak az ellenzéki pártok előtt kellene Őt is ellenőrizni,úgy,hogy kérdéseket tehessenek fel az ellenzéki pártok is, az lenne igazságos,ha még Rubovszky egyáltalán tudná, hogy milyen becsületesnek lenni!
Senara
Seszták unja, hogy szövevényes üzleteiről kérdezgetik ... inkább a jövőről beszélne ... hallgassuk meg ... és tudni fogjuk melyik cégeket tenne át "Josif Tot és Kaja Ibrahim " "érdekeltségébe "
volvós
Ennél még a Lacinéni is jobb volt !!!
Jankó123
Éééés, miniszter, Offshore-lovag, Ótokereskedő "úr"!

-Mik a tervei a "jövőnkre nézve"?! :-(((
Cicamama55
Ja kérem, az őszödi beszéd sem tegnap hangzott el!
volvós
Ember (?) hogy tud ilyen folyékonyan hazudni ???
Egyszerüen gusztustalan, undorító ..és ez egy miniszter ???
Fradigege
Én meg azt unom, hogy szövevényes üzletei vannak. A nagy keresztény, aztán itt sumákol és maszatol. Hazudik a gerinctelen emlős ivadék. Mentegeti magát az erkölcs vastag bástyája. Ennek csakis a lámpavasak korszaka vethetne véget.
Desischado
@Fradigege: De osztom a véleményed! seszták egy gerinctelen, megélhetési becstelen hulladék. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.