Továbbra is csak a töredékét fizették be a korábbi jelöltek és jelölőszervezetek azoknak a bírságoknak, amelyeket a tavaszi országgyűlési és európai parlamenti választások során róttak ki rájuk a választási bizottságok – írja a Magyar Hírlap.

A határidőre vissza nem vitt aláírásgyűjtő ívek miatt több mint kétmilliárd forint büntetést szabtak ki, de az érintettek ebből eddig mindössze húszmillió forintot fizettek be – közölte a cikk.

A megbírságolt parlamenti pártok már lerótták az adósságot, de van olyan szervezet – a Keresztény Magyarok Szövetsége –, amely 689 millió forinttal tartozik, és még semmit nem törlesztett. Mások sem fizettek, a beszámoló szerint a Társadalmi Béke Párt 171 milliós, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt pedig 133 milliós bírságot nem egyenlített még ki.

Ezen összegeket elvileg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hajtja be – írja a Magyar Hírlap.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Majd az adofizetokon leverik. Ez is csak egy fideSSes valasztasi mutyi volt a hatalom megtartasara.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@m.macskosz: Sehogy. Ezert fogjak vegul az adofizetok allni a cehet.
m.macskosz
@Yoda69: Ráadásul itt azt írják, hogy ismeretlen formáció! Na, de akkor hogyan kaphatott súlyos milliókat Pálffy Iluskáéktól a választások előtt???!!!
valasz.hu/itthon/csodbe-mehet-egy-part-59-millios-csekkek-a-gulyasagyus-szepessynek-103204
"689 489 500 forint.
Nem vicc, ennyire büntették meg a választási bizottságok a Keresztény Magyarok Szövetsége nevű ismeretlen formációt, amiért nem tartotta be a választási törvényt."
soler
@m.macskosz: Akkor az nem gulyás, hanem bukta!
nyanya001
a Keresztény Magyarok Szövetsége –, amely 689 millió forinttal tartozik !

És ? Tesz valamit az illetékes, vagy csak az MSzP-s politikus b@sztatják ?
Desischado
Ezek eleve kamu pártok voltak, akiket a fidesz hozott létre hogy szétforgácsolja a választók szavazatait. Most meg fantom pártoktól akarnak behajtani? Igaza van Nyanyának, a végén mi fogjuk fizetni ezt is!
mate03
@nyanya001: Ne aggódj! Az a pénz úgy forgott,hogy egyik zsebből ,át tették a másikba!Ez volt,a választási csalás alapja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.