Orosz Mihály Zoltán a liberálisoknak fogalmazott meg üzenetet a legújabb videójában, amit a Kurultájon, Bugacon rögzítettek. "Az az üzenetünk a neoliberális hülyítőknek és uszítóknak, akik folyamatosan megszállják Magyarországot és az európai országokat, hogy mi nem kérünk ebből az értékrendből. Takarodjanak az ő értékrendjükkel oda, ahonnan jöttek" – mondja bele a kamerába a korábban akasztást rendező politikus.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Egyetértek Orosz Mihály Zoltánnal! Fogjon kezet Lezsák Sándorral és menjenek vissza oda, ahonnan jöttek ezek a NAGYON NAGY MAGYAROK: az azeri, avar, baskír, bolgár, balkár, burját, csuvas, gagauz, kabard, karacsáj, karakalpak, kazak, kazakisztáni madjar, kirgiz, kumik, mongol, nogaj, üzbég, üzbegisztáni madzsar, tatár, török, tuvai, türkmén, ujgur, yakut népek lakóhelyére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@human: Duma az van dögivel, de semmit sem csinálnak! Ezért nem birom őket!
A cikkhez szólva, én meg az ő értékrendjüket nem birom! És van egy ötletem, hova menjenek!
tivoli
@karma1: tegnap, 23:25
Szerintem egy öröktől fogva monarchia nem hasonlítható össze Magyarország státuszával - ami nem Leninnel kezdődött és nem Orbánnal végződik - semmilyen viszonylatban.
karma1
@tivoli: Nem feltetlenul kellett volna orbannak kerulni erre a posztra, persze, en sem a kiralysagot sirom vissza Magyarorszagra, gondolhatod.

Ha a magyar nep rajott, hogy nem jo a kiralysag, a monarchia, a dualizmus, az epulo szocializmus /Rakosi-fele, a '89-ben megkezdett demokracia, akkor megis most hogy fogadhatja el ezt a diktaturat? Ez szazszor rosszabb, mint egy gonosz kiraly, mert az egyszeruen csak gonosz, haracsolo, de orban megprobalja magat egy mimozalelku, mindenki altal uldozott (de kulonosen az Unio altal) nepvezernek, aki Ma.o. kozepen all, es mint a pharosz mutatja a jo iranyt egy csomo nemzetnek (sajat hagymazas almai szerint), es egeszen tusvanyosig megprobalta a tigrisvicsort az arcan az egyutterzes kifejezesenek feltuntetni.
Tusvanyos utan viszont lehullott az alarc vegleg orbanrol, mar nem is titkolja a celjait, pontosan ugy viselkedik, mint akit az ido surget annyira, hogy nem tud foglalkozni mar azzal sem, hogy legalabb szep szavakba burkolja a velemenyet...

A fenti hsz-szel csak azt akartam mondani, hogy orban megalapozta a diktaturat olyan melysegben, hogy az mar szinte magatol mukodik, es mar nem is csak orbannak, hanem AKARKINEK, akinek sikerul felkapaszkodni a miniszterelnoki - nemsokara ELNOKI - barsonyszekbe...

Az elozo- es mar ebben a rendszerben is kompromittalodott alakok ugy hatnak ebben az atlathatatlan katyvaszban, mint a tragya: megtermekenyitik , eletben tartjak, es meg sok tovabbi elfajzott politikusnak adnak taptalajt a diktaturahoz. Ezert mondtam, hogy a mar egyszer leszerepelt politikusoknak el kellene tunni teljesen minden szintrol, a politikai es gazdasagi eletbol, de mielott kisoprik oket innen, a regnalasuk alatt jogtalanul szerzett penzeket szepen visszafizethetik a nemzeti bank kasszajaba, visszatolthetik a manyup penzeket, a NAV ugyintezoknek viszont MINDENKIT adovizsgalat ala kene vonnia, aki a partallasa miatt eddig meguszott minden atvilagitast.

Hidd el, hogy abbol a jo parszaz milliardbol, amit az elmult...
tivoli
@karma1: ma, 09:39
Nem is értem, mit aggódsz Te ilyesmin ott messze, határainkon túl?
Minden nemzetnek meg van a maga történelme, amit az éppen akkor élők szenvednek meg, vagy éppen élveznek. Nekünk most ez jutott. Még mindig jobb itt, mint Ukrajnában,csak hogy ne menjünk messzire.
karma1
@tivoli: Nyuszika, nekem mindenkim otthon van, es a szeretteimet erinti a napi sz@r...

Egyebkent igazad van, hogy vagy a szenvedes, vagy a jolet jut , es Ukrajnahoz kepest mi meg nem is vagyunk olyan tre helyzetben, de szerintem a valasztasokkal lehettunk volna jobb helyzetben is...:o((
tivoli
@karma1: ma, 10:15
Na igen, de nekünk ez volt, van a kalapban. El lehet menni, de mindenki nem teheti. Úgyhogy kár a szart csapkodni magunk körül mint ahogy sokan itt, a helyzet attól nem változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.