Orosz Mihály Zoltán a liberálisoknak fogalmazott meg üzenetet a legújabb videójában, amit a Kurultájon, Bugacon rögzítettek. "Az az üzenetünk a neoliberális hülyítőknek és uszítóknak, akik folyamatosan megszállják Magyarországot és az európai országokat, hogy mi nem kérünk ebből az értékrendből. Takarodjanak az ő értékrendjükkel oda, ahonnan jöttek" – mondja bele a kamerába a korábban akasztást rendező politikus.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Egyetértek Orosz Mihály Zoltánnal! Fogjon kezet Lezsák Sándorral és menjenek vissza oda, ahonnan jöttek ezek a NAGYON NAGY MAGYAROK: az azeri, avar, baskír, bolgár, balkár, burját, csuvas, gagauz, kabard, karacsáj, karakalpak, kazak, kazakisztáni madjar, kirgiz, kumik, mongol, nogaj, üzbég, üzbegisztáni madzsar, tatár, török, tuvai, türkmén, ujgur, yakut népek lakóhelyére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Megérett Döblingre, egy hosszabb bentlakásra!
m.macskosz
Egyetértek Orosz Mihály Zoltánnal! Fogjon kezet Lezsák Sándorral és menjenek vissza oda, ahonnan jöttek ezek a NAGYON NAGY MAGYAROK: az azeri, avar, baskír, bolgár, balkár, burját, csuvas, gagauz, kabard, karacsáj, karakalpak, kazak, kazakisztáni madjar, kirgiz, kumik, mongol, nogaj, üzbég, üzbegisztáni madzsar, tatár, török, tuvai, türkmén, ujgur, yakut népek lakóhelyére!
soler
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
Szerelmes vagy belém, soknevű?! Felejts el!@soler:
soler
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Senara
Nagyon jóóóóóóóóóóó ...mivel hibátlanul elmondtátok ha lesz szilvám , kaptok egy barack magot .
m.macskosz
@Senara: Tartok tőle, inkább ez hangzik el:
aki belesül, annak az apja anyja lesheti, mikor kap közmunkát!
nezelodo
Szegény Kerényi alighanem veszélyben van a hivatala, a végén még lekörözi és kiüti a nyeregből ez az igaz magyar legény! De kié lesz a nyereg alatt puhított hús?
Fradigege
Ez egy megélhetési politikus. Amíg itt harcra hív a zsidók ellen, addig Délvidéken verik a Magyarokat a rácok, a tótok asszimilálják a Magyarokat és az oláh megszállták Erdélyt is. És csak röhögnek, hogy mi a liberálisokkal foglalkozunk, addig sem velük. Nem kell a liberálisokkal üzletelni. Nem kell felvenni hitelt, stb. Ez csak protézis csattogtatás.
Fradigege
Meg a palesztin zászló. Nem kívánom, hogy a szomszéd palesztin legyen, nem hogy a testvérem. Neki nem az lenne az érdeke, hogy ezek messze tőlünk irtják egymást? Költözzön Gázába és ápolgassa őket. Nem igazán keresztény a palesztin. Konkrétan vonzódik a cigányokhoz. Valami tudat alatti mozdul meg benne palesztinok iránt. Adaptáljon egy-két palesztin gyereket. Azzal bebizonyítaná, hogy mennyire együtt érez velük.
pbalage
ez kábé két csokiért megtanítja a jövő nemzedéket is a hülyeségre.
bundi
@soler: és a tieid merre járnak? csak hogy így felügyelet nélkül hagytak a gépnél...mi lesz ha anyu megtudja?
bundi
"Takarodjanak az ő értékrendjükkel oda, ahonnan jöttek"
speciel én úgy tudom, a magyarok jöttek ide európába...még annak idején...ha meg egyeseknek nem tetszik itt...akkor menjenek vissza oda, ahonnan az őseik jöttek...
bundi
na csókolom ennek teljesen elmentek hazulról...ez inkább azokat minősíti, akik őt megválasztották...
bundi
@soler: húúúúú... itt a falusi erőslegény... aztán apuciék tudják-e miket írogatsz itt...
hörrr hörrr kiskalóz...
bundi
egyébként a kicsi vitézt hallgatva felmerül bennem, mintha nem lenne teljesen tisztában a kereszténység eredetével...főleg annak fényében, ahogy a palesztín zászlócskát szorongatja...
hu.wikipedia.org/wiki/A_kereszt%C3%A9nys%C3%A9g_t%C3%B6rt%C3%A9nete
pbalage
@Fradigege: a liberális számomra nem az üzletelőt, hanem a szabadságelvűt jelenti, itt ki is fejteném a meglátásaimat ezekről a dolgokról:

fideszes: hazug ember vagy, ha nem hiszed el amit arról hazudozok, hogy becsületes vagyok! (mikrofon bekapcsolva marad, "lopjá, b@szod, majd elsimítjuk valami zeemútnyócév dumával!")
mszp-s: hazudtunk, de ezt bárki megtenné, ha nem akar lebukni, egyébként van még és egyébként valaki hülye, aki felvállal bennünket?
jobbikos: azt a leborult turulmadaras rohadt hétszentségit a cigányoknak meg azoknak, akik nem értenek együtt velünk meg az oroszokkal! És ráadásul még a zsidók is!
dk-s: hazudtunk, basszátok meg csináljatok már valamit, mert kurvára bunkók vagytok, ha nem lesztek normálisak mostmár aztán irgumburgum, hagytátok szétmállasztani a demokráciát!
együtt-pm-es: a demokrácia és a gazdaság veszélyben van, a jelenlegi kormány össze-vissza hazudozik
lmp-s: mindenki hazudik!
liberális: azt csinálsz amit akarsz, amíg nem bántasz meg másokat, de már elég sokat megbántottál.
kdnps: Milyen összejövetelre is jöttünk? Mit kell mondani, milyen párt is vagyunk? Te, nincs véletlenül egy pohár borod?
tivoli
Tökös csávó ez az érpataki muki, de egy fecske nem csinál nyarat.
bundi
egyébként a gyerekeket sajnálom nagyon...a sztoriról nekem ez a film jut eszembe...
vidto.me/qxqg1pz5q64r.html
erről az eszementről meg csak annyi, hogy felelőtlenül játszik ezeknek a gyerekeknek az életével...és ez a senkiházi lenne a végzettsége szerint tanár...
karma1
Oroszakarki zoltan, te nagyon hulye! Mondjal legalabb NEV SZERINT egy -egy neolibes uszitot, aki nalunk es a szomszed orszagokban garazdalkodik!!!

A szomszed orszagokbol mar reg kirugtak volna oket, ha ott barmilyen uszitast is csinalna barki! (Lasd vona gabort, akit tavaly mar Tusvanyosrol kitessekeltek, iden volt rola egy cikk, hogy megprobal bejutni a szabadegyetemre , ez lesz a probaja annak, hogy vajon Romania valoban kitiltotta-e, azota nema csend es sotetseg - semmifele hir nem jelezte, sikerult-e neki becserkeszni posvanyost...)

A legnagyobb uszito a vezired volt, te baromarcu, aki idegen foldon mondta a hulyesegeit, es ha most szo szerint idezi ot a sved unios miniszter, akkor az egy hazug sved...

Nem gyerekek kozott lenne a helye, hanem sok-sok markos apolonak kene allnia korulotte a kepen...
m.macskosz
@tivoli: A fölöttem levő link szerint lehet, hogy tökös, de az biztos hogy tökéletlen.
volvós
@m.macskosz: ma 9:21
Ne süllyedj le ilyen mélyte, ahol ez a régi
idióta troll uj nick-en beregizett...A jellem
marad, meg a stílus...meg a nyelv...:-)
volvós
@bundi: nem az "anyu"(ezt nem anya szülte...),
hanem az ápolók ha visszajönnek:-)))
m.macskosz
@volvós: Én voltam a figyelmetlen, két nyögdécselése után jöttem csak rá, hogy ez a minősíthetetlen modorú lényszerűség már megint a soknevű, százszor kitiltott, de reggel óta nem ugrom, bárhogy is próbál provokálni. :) Képzelem, milyen frusztrált lehet emiatt. :D
volvós
CSak nehogy ez is ugy járjon, mint Csaucseszku ,meg elena...
Bementek a gerebléért a faházba, mire kijöttek, ott áltak
velük szembe 20-an, Kalasnyikovval a kézben,aztán ratatatatttataaaa
volvós
@m.macskosz: Az a jó, hogy többen is tudjuk, ki ez a...!!
Dr. Felipe
"Az az üzenetünk a neoliberális hülyítőknek és uszítóknak, akik folyamatosan megszállják Magyarországot és az európai országokat, hogy mi nem kérünk ebből az értékrendből. Takarodjanak az ő értékrendjükkel oda, ahonnan jöttek"

Mondta az illiberális hülyítő, hegyi karabah sámánja aki gyerekeket hülyít.
human
"ne vegyék el a hagyományainkat" - mondta a kis srác. Sikeres volt az agymosás.
hear
@human: Az a baj, hogy ilyen fontos dolgokat így lejáratnak.
human
A videót nem néztem végig, de gondolom nem volt benne, hogy az EU meg ne küldjön több pénzt.
tivoli
@hear: Pedig tanulságos.Látni a különbséget, hogy gondolkodnak a városi népek és hogy a vidékiek. Mondjuk akik nem részesülnek az unió "bőkezű" áldásából.
human
@tivoli: Csak a tisztánlátás végett. Hogy a vidékiek nem részesülnek az EU áldásaiból az nem az EU hibája, hanem a kormányé aki kiírja a pályázatokat. Ott dől el, hogy vidéki település kapjon-e támogatást csatornázásra vagy a város.
De mondok egy jó példát. Tanyafejlesztési program, ahol nem a tanyák nyertek.
index.hu/gazdasag/2013/11/06/tanyafejlesztesi_penzt_kapott_rogan_kerulete/

Budapest V. kerületében például vásárcsarnokot plázásítottak belőle:
index.hu/gazdasag/2013/11/06/tanyafejlesztesi_penzt_kapott_rogan_kerulete/
human
@tivoli: Az első srácnál tovább nem tudtam nézni, mert dühít, ha a butítás eredményét látom a fiatalokon. De javaslatodra tovább néztem és megrémültem.
human
@human: És tudjátok ezek a vidéki gyerekek már ezzel a tudattal fognak felnőni és nehéz lesz gondolkodásmódjukon változtatni, mert messze élnek a várostól.
Amerikában élt egy család messze a várostól. A férjen kívül senki nem mehetett a városba szinte. A feleségtől kezdve a gyerekekig mindenkit figyelmeztetett, ha távol van egyetlen idegent se engedjenek a ház közelébe. A férj kicsit paranoid volt és a családját egy vélt támadástól féltette. Sajnos a gyerekek is tudták már kezelni a fegyvereket.
A férj egyszer mikor a városban volt egy hivatali személy jött a házhoz valami büntetés miatt és lelőtték, mert támadónak vélték. Kivonult a rendőrség és tűzharc alakult ki. Mire a férj hazaért a városból már minden családtagja meghalt, mert még a gyerekek is tüzeltek a vélt támadókra.
tivoli
@human: ma, 17:13
Szerintem nem kell rémüldözni, mert ez is a magyar valósághoz tartozik. Vidékeként változik az erkölcsi értékrend.
tivoli
@human: ma, 17:12
A vidékiek csak azt látják, hogy tőlük elvettek mindent, a megélhetésüket a munkájukat az életüket. És ez nemcsak Rogán ötödikjében és a fidesz érában mutatkozik, hanem egyáltalán.
És Pesten sem mindenkinek rózsás..
human
@tivoli: Azért ezt nem lehet egy az egyben a nyugatra fogni. Ehhez keményen kellett a mindenkori kormány asszisztálása vagy tehetetlensége. Nincs egy normális jövőképünk. Az mszp-nek nem volt, a fidesznek meg elmebeteg jövőképe van.
Jankó123
Megvalósulni látszik a XXI.század "Napolája"!
Dolfi bá büszke lenne, ha megérhette volna!
:-(((
tivoli
@human: ma, 17:34
Nem csak itthon romlottak el a dolgok, szét lehet nézni a nagyvilágban. Egyfele mennek a villamosok. Szinte megszünt a középosztály.
human
@tivoli: Márt tartottak kongresszust az általános elszegényedésről. Erről nemrég olvastam egy cikkben. Talán a G8-volt, de nem biztos. A lényeg, hogy volt olyan megállapítás, hogy általában kevesen túl nagy vagyont szereznek a világban és ez rontja az újraelosztás hatékonyságát. Ahogy te is gondolod, világszerte ugyanaz a gond, mint itthon. Keveseknek irreálisan jó életük van (többgenerációs vagyonnal bírnak) és a többség létbizonytalansággal küzd.
human
@hear: Bizony. A hagyomány megőrzése nekem is fontos. Szeretem a néptáncot, népzenét. Örülök, hogy az iskolákban is oktatják. Sajnálom, hogy a húsvéti locsolkodást megölték a civilizációs betegségek és a disznóvágás sem tart már két napig. És ehhez nem kell szélsőjobbosnak lennem. A saját világképét pedig senki ne akarja rámerőltetni.
Egyébként a Nemzet szót is sikeresen leamortizálta a fidesz. Egy sima névelőt csinált belőle azzal, hogy mindenhova odabiggyesztette.
hear
@human: És ez tudatos korrumpálása a szavaknak!
Toby
Ez az érpataki hibbant csóka csak azét van még szabadlábon, mert a VIP helyeket az Orbánt nyalogatóknak tartják fenn...a gyogyóban !
karma1
@tivoli: Nem mindenhol, sot... A kiralysagban meg jo... Ennyi Angliaba szakadt magyar nem tevedhet...:o))) (En is az ala tartozom, itt rendkivul eros a kozeposztaly, SOT! ALig van kimagasloan gazdag, viszont mar egy atlagos tehenesz farm (dairy farm) tulajdonosa is tobb szazmillio forintnak megfelelo penzzel gazdalkodik, ami csak az OVE"...)

Ahhoz, hogy ez Magyarorszagon megvalosulhasson, teljesen ki kell halnia annak a retegnek, aki meg latta Lenint, meg annak a korosztalynak is, aki most orban s@ggebol kandikal ki...

CSAK EZUTAN lehet(ne esetleg, de ez sem biztos, csak akkor, ha kozben nem uti fel a fejet valamilyen "-izmus" Magyarorszagon) beszelni a teljes megvaltozasrol gazdasagi es politikai iranyban egyarant...
Desischado
@human: Duma az van dögivel, de semmit sem csinálnak! Ezért nem birom őket!
A cikkhez szólva, én meg az ő értékrendjüket nem birom! És van egy ötletem, hova menjenek!
tivoli
@karma1: tegnap, 23:25
Szerintem egy öröktől fogva monarchia nem hasonlítható össze Magyarország státuszával - ami nem Leninnel kezdődött és nem Orbánnal végződik - semmilyen viszonylatban.
karma1
@tivoli: Nem feltetlenul kellett volna orbannak kerulni erre a posztra, persze, en sem a kiralysagot sirom vissza Magyarorszagra, gondolhatod.

Ha a magyar nep rajott, hogy nem jo a kiralysag, a monarchia, a dualizmus, az epulo szocializmus /Rakosi-fele, a '89-ben megkezdett demokracia, akkor megis most hogy fogadhatja el ezt a diktaturat? Ez szazszor rosszabb, mint egy gonosz kiraly, mert az egyszeruen csak gonosz, haracsolo, de orban megprobalja magat egy mimozalelku, mindenki altal uldozott (de kulonosen az Unio altal) nepvezernek, aki Ma.o. kozepen all, es mint a pharosz mutatja a jo iranyt egy csomo nemzetnek (sajat hagymazas almai szerint), es egeszen tusvanyosig megprobalta a tigrisvicsort az arcan az egyutterzes kifejezesenek feltuntetni.
Tusvanyos utan viszont lehullott az alarc vegleg orbanrol, mar nem is titkolja a celjait, pontosan ugy viselkedik, mint akit az ido surget annyira, hogy nem tud foglalkozni mar azzal sem, hogy legalabb szep szavakba burkolja a velemenyet...

A fenti hsz-szel csak azt akartam mondani, hogy orban megalapozta a diktaturat olyan melysegben, hogy az mar szinte magatol mukodik, es mar nem is csak orbannak, hanem AKARKINEK, akinek sikerul felkapaszkodni a miniszterelnoki - nemsokara ELNOKI - barsonyszekbe...

Az elozo- es mar ebben a rendszerben is kompromittalodott alakok ugy hatnak ebben az atlathatatlan katyvaszban, mint a tragya: megtermekenyitik , eletben tartjak, es meg sok tovabbi elfajzott politikusnak adnak taptalajt a diktaturahoz. Ezert mondtam, hogy a mar egyszer leszerepelt politikusoknak el kellene tunni teljesen minden szintrol, a politikai es gazdasagi eletbol, de mielott kisoprik oket innen, a regnalasuk alatt jogtalanul szerzett penzeket szepen visszafizethetik a nemzeti bank kasszajaba, visszatolthetik a manyup penzeket, a NAV ugyintezoknek viszont MINDENKIT adovizsgalat ala kene vonnia, aki a partallasa miatt eddig meguszott minden atvilagitast.

Hidd el, hogy abbol a jo parszaz milliardbol, amit az elmult...
tivoli
@karma1: ma, 09:39
Nem is értem, mit aggódsz Te ilyesmin ott messze, határainkon túl?
Minden nemzetnek meg van a maga történelme, amit az éppen akkor élők szenvednek meg, vagy éppen élveznek. Nekünk most ez jutott. Még mindig jobb itt, mint Ukrajnában,csak hogy ne menjünk messzire.
karma1
@tivoli: Nyuszika, nekem mindenkim otthon van, es a szeretteimet erinti a napi sz@r...

Egyebkent igazad van, hogy vagy a szenvedes, vagy a jolet jut , es Ukrajnahoz kepest mi meg nem is vagyunk olyan tre helyzetben, de szerintem a valasztasokkal lehettunk volna jobb helyzetben is...:o((
tivoli
@karma1: ma, 10:15
Na igen, de nekünk ez volt, van a kalapban. El lehet menni, de mindenki nem teheti. Úgyhogy kár a szart csapkodni magunk körül mint ahogy sokan itt, a helyzet attól nem változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.