Huszonnégy helyszínen több mint 37 000 liter cseh és szlovák UHT tej forgalmi korlátozását rendelték el azt követően, hogy rajtaütésszerű ellenőrzéseket tartottak a kereskedőknél a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a kormányhivatalok szakemberei a múlt héten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A nagy budos losz@rt volt ez egeszsegugyi ellenorzes! Szo nincs az UHT-s TEJ ellenorzesenek, csak a szlovak es a cseh szarmazasi helyu tejet akarjak kiszoritani a magyar piacrol... orban beinditotta az alattomos kis gepezetet az Unio ellen: majd o megmutatja mindenkinek, hogy magyar asztalra kizarolag magyar termekeket! Akkor is, ha joval dragabbak!

Csak a kis felbevagott orias elfelejtett a nepnek annyi penzt adni a kezebe, amibol meg is tudna venni a sokkal dragabb magyar termeket.
Ha volna az embereknek biztos munkahelye, a csokkent munkakepessegueknek, nyugdijasoknak biztos jaradeka, amibol megelhetnenek, akkor ok is biztos megvennek a jobb, de dragabb magyar elelmiszert...

A sok harcban elfelejti a vezir, hogy miert is harcol,... (azt soha nem is tudta, hogy ki ellen, mindegy, csak harc legyen...)
tivoli
Nem baj. Kérjük vissza a mi jól bevált zacskós tejünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.