Valakik azzal hívják fel telefonon az V. kerületi lakókat, hogy tájékoztassák őket, Juhász Péter drogos – mondta az Együtt PM képviselője.

"Többen hívtak felháborodva, hogy a Belváros című lap munkatársaként bemutatkozva felhívta őket valaki, hogy megkérdezze, tudják-e, hogy drogos vagyok. Ez már maga a kampány. A Rogán-Szentgyörgyvölgyi bűnszövetkezet, az V. kerületi lakosok pénzéből végigtelefonáltatta a kerület polgárait, hogy lejárassanak” – írta a Facebookon Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke. Ebben a posztban beszél Juhász Péter arról is, hogy a Belváros című lapnak a Kormány 400 millió forintot adott, hirdetésekért cserébe, de a lap médiaajánlata alapján, ezért az összegért 2000 oldalnyi hirdetést lehet vásárolni a 40 oldalas lapban.

Lejárató kampány közpénzből az V. kerületben?
Fotó: 444.hu

A VS.hu megpróbálta megszólaltatni a lap szerkesztőségét, de ott nyilatkozatstop van, csak a főszerkesztő tehet ilyet, aki – mint az nyáron általános – szabadságon van.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És mi van azzal a fideszes képviselővel akiről még video is készül, mikor fehér port szív. Aztán azzal bizonygatta ártatlanságát, hogy hetente mintát vizelt APJA kórházában, mikor mindenki tudta, hogy már csak a köröm és hajmintából lehet kimutatni a drogot, azt viszont hónapokra visszamenőleg is. Ilyen mintákkal viszont nem szolgált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
human
Ja, és hozzátenném, hogy ez nem csak a fideszre jellemző, mert ilyen dolgokban piszkosul egyet tudnak érteni bármilyen pártot is képviselnek a nyilvánosság előtt.
human
@bundi: Erre lennének az állami felügyelő szervek, amik most csak bábok. A valódi független civil szervezeteket pedig azzal vádolják, hogy politikailag elfogultak. Azt ilyenkor elfelejtik, hogy a civil szervezetek az mszp alatt is működtek és aktívak is voltak.
mate03
@tivoli: Végre,valamiben egyetértünk!
mate03
@tivoli: Beszéded,olyan fülemnek, mint a légy zümmögés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.