A két idős ember arról kezdett beszélni, milyen nehéz is ma az élet, mi mennyibe kerül, és, hogy egyre nehezebben jönnek ki a nyugdíjból. Pedig azt mondják, nincs is infláció, ezért nincs nyugdíjemelés. Mert ami van, az kisnyugdíjak esetében olyan kevés, hogy szinte észre sem lehet venni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kar volt kiakadni, ocsi, ez a magyar valosag... Amikor megkerdeztem a baratnomet, aki itt volt az eskuvomon, mire szamithatok, amikor hazamegyek majd, azt mondta, "O, a kulfoldiek s@gge fenyesre van nyalva, mert kell az az image-nek, aki viszont otthon el, annak el kell viselnie a kormany osszes otleteleset, kezdve az ukrajnai nyugdijasoktol, akik Ma.o.-rol kapjak a nyugdijukat, a Romaniabol az egeszsegugyi ellatasert atugro romanokrol, stb.-rol, aki magyar es otthon el flyamatosan, mindent sziv..."

Ne lepodj meg, pubi, (-ros) hanem menj ki az eletbe, nezz vegig a keregetokon (ezekbol boven volt 2012-ben is, na meg olyan is, aki a Falk Miksa utcaban 2 ekalakban parkolo kocsi kozott az UTTESTEN aludt, rongyokba burkolva, a Belvaros utcain nem kutyaszart, hanem emberi urulekhalmokat kellett kerulgetni, szoval, nezz korul, oszt majd kiakadsz, DE MASON!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@karma1: a devizatartalék ráadásul a tiéd és az enyém, mert mi gyűjtöttük össze. Demokráciában így működik... Az ő szemszögéből nézve (az illiberálisból) az övé az egész, csak pár arany vécékefére és megevendő füstölt sonkára való összeg.
szandokan
@karma1: A jótevőjéről senki nem hinné azt, hogy rossz. Egyébként meg Orbán majd megoldja ezt is, hiszen az utódja ő maga lesz. Majd meglátod, 2018 - ban is őt választja meg a nép. és egy nép nem választ olyan vezetőt, akivel nem lennének elégedettek.
karma1
@szandokan: Ugye most csak viccelsz azzal, amit fentebb leirtal? Mert akkor OK...
szandokan
@karma1: Ha viccelnék, az mondanám: Mi a különbség egy fa meg egy bicikli között?
A fán nem lehet biciklizni, a biciklin viszont lehet fázni...::-))
Erről ennyit. Egyébként meg szerinted nem váltanák le 2018 - ban, ha szarul végezné a dolgát? Egy demokráciában ezt teszik az emberek. Majd ezt akkor megvitatjuk ismét (már ha megérjük...)
dzurinda
@szandokan: Tehát akkor Hitler is jól végezte a dolgát, hiszen nem váltották le. Sőt, 2006-ig Gyurcsány is jól végezte a dolgát, hiszen őt sem váltották le. Annak, hogy valaki hogyan végzi politikusként a munkáját, sok esetben nincs sok köze ahhoz, hogy leváltják-e, a tömegeket könnyen félre lehet vezetni.
tivoli
@dzurinda: ma, 10:04
Ez bizony nagyon igaz, bárhonnan is nézzük. Mármint az, hogy a tömegeket könnyű félrevezetni.
Nézzük csak a rendszerváltástól kezdve a szabad választásokat. Mindig az a párt nyert, amelynek jobb volt a propagandája, többet ígért mint a másik.
Színtiszta manipuláció volt az egész, s a megnyert választások után azt csináltak amit akartak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.