A Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet lesz az első fecske: augusztus 22-ére írta ki a magyar állam elleni pere tárgyalását az Fővárosi Törvényszék. A kedd délutáni állapot szerint immár 35 pénzügyi intézmény...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vadlaci
Sok ilyen fontos nap volt már a fidesz igéretei szerint. Oszt jónapot.
Január
Mindezt a herce-hurcát el lehetett volna kerülni, ha a szerződő felek jogait és kötelességét egyértelműen leszabályozták volna a törvényalkotók a devizahitel, mint hitelnem bevezetése előtt, mert olyanok voltak a jogszabályaink, amelyek lehetővé tették a hitelesek adósrabszolgasorba döntését, és a bankok mosták "kezeiket".

Valamint központilag a tisztelt médiát is bevonva okítani kellett volna a nagyérdeműt egy kis kapitalista pénzügyekre, ha már az iskolai tananyagból kifelejtették. / Sokan emlékeznek még ugye a "Magyarázom a mechanizmust"-ra, Dr Agy okításaira./

Ha már kivivtuk magunknak a kapitalizmust nagyjainknak illett volna arra is odafigyelni, - a bokros sajátzseb tömködés mellett - hogy a jó nép a szocializmuson szocializálódott akkor már 40 éve, és nem ismeri a kapitalizmus farkas törvényeit, mert saját dolgukat könnyítették volna meg. Pl. csökkent volna az ország eladósodottsága stb.
Ugyanis ezt senki sem tanulja meg mielőtt megszületik.
Vadlaci
@Január: Teljesen egyetértek ! Azért emlékeztetőül: a deviza alapú hitelezés 2001-ben kezdődött. Ki is volt kormányon 1998-2002 között ? A miniszterelnök egy Orbán Viktor nevű atyafi volt, pénzügyminisztere Varga Mihály és még további 6 évig az MNB elnöke Járai Zsigmond. Egyikük sem protestált akkor, egyiküknek sem jutott eszébe a korrekt szabályozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.