A belügyminiszterhez intézett írásbeli kérdésükben a Wikipedia vonatkozó szócikkére is hivatkoznak. A grafikai megvalósítás tökélets, a szöveg már inkább bénácska, de ez most mindegy. Ha abban megállapodhatunk, hogy bárkinek joga van politikusbábokat felakasztani – szerintem igen -, vagy politikusokat leköpni – köpdösni csúnya dolog, de hát miért ne -, akkor maradjunk annyiban, hogy Darth Vaderre is lehessen már koronát rajzolni. Pláne, hogy az ilyesmivel olyan remekül lehet hergelni a jobbikosokat, hogy azok közül ketten, Sneider Roy és Szilágyi György rögtön írásbeli kérdést adnak be Pintér Sándor belügyminiszternek. Olyat, amiben ilyen gyöngyszemek vannak: “Így került a George Lucas által megálmodott nagy sikerű Csillagok háborújának az első számú negatív szereplője, a Wikipédia által a filmtörténelem egyik legmarkánsabb, legikonikusabb és legkarizmatikusabb gonosztevőjének, Darth Vadernek a fejére a magyar államiság szimbóluma, mely a többségi keresztény, különösen a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Nincs ezzel semmi baj, sőt...

De hogy szokás szerint a semmirekellő ipari hulladék lenácizza a Jobbikot, amikor köze nincs a Harmadik Birodalomhoz és annak faji politikájához, nos az ilyen ember saját magát minősíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.