A Fidesz szervezetileg teljesen felkészült az októberi önkormányzati választásra, a kormánypárt készen áll a megmérettetésre – tartotta fontosnak közölni a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt elmondta, hogy a Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármesterjelöltet: 893 helyen Fidesz-KDNP-s jelölt indul, míg 274 településen független jelöltet támogatnak a kormánypártok. Polgármester- és önkormányzatiképviselő-jelöltjeik legfontosabb célkitűzésének a gazdaságélénkítést és a munkahelyteremtést nevezte.

A fideszes politikus arról is beszélt, a kormánypártok célja, hogy a leggyorsabban és a legtöbb támogatói aláírást gyűjtsék össze. Ez most is reális terv, hiszen a Fidesz-KDNP önkormányzati választási kampányát újra százezer önkéntes segíti – tette hozzá, megjegyezve, a kampány aláírás-gyűjtési időszakát – amely hétfőtől szeptember 8-ig tart – arra használják majd fel, hogy a lehető legtöbb személyes találkozót bonyolítsák le a választókkal.

Negyvenkilenc nap múlva, október 12-én a magyar emberek arról döntenek, merre menjen tovább a főváros, merre menjenek tovább a megyék, a városok és a falvak – mondta Nyitrai Zsolt, aki szerint az önkormányzati választás tétje az, hogy "végleg magunk mögött tudhatjuk-e a Gyurcsány- és a Bajnai-korszakot", és folytatódik-e a munka az önkormányzatokban.

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója kérdésre közölte azt is, hogy klasszikus kampányeszközöket használnak majd – így például különböző tájékoztató kiadványokat, szórólapokat, plakátokat –, de a legfontosabbnak a közvetlen kapcsolatfelvételt tartják. Kampányuk költségvetését a jogszabályokban előírt időben hozzák nyilvánosságra, de "alapvetően egy olcsó és szerény kampányra készülünk" – mondta.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Így van ! Mindenki nyugoggyon le, mer a választási trükkök jól működnek, a csalás fullon teljesít, már aztat is tuggyuk, hogy melyik körzetben mennyivel nyerünk.

Sok puszika - Fidesz
jancsik68
A fidesz teljes hazugság gépezete beüzemelve,hogy megint hülyére vegye az elbutittott un.magyar népet,aki nem tanul sosem hibájából s megérdemli sorsát!!!
csikknorisz
K.vára nem a pártszíneket kéne nézni egy önkormányzati választásnál, de már annyira belevésték a jónép fejébe ezt a pártosdi marhaságot, hogy az alapján szavaz szinte mindenki.
Toby
Így van ! Mindenki nyugoggyon le, mer a választási trükkök jól működnek, a csalás fullon teljesít, már aztat is tuggyuk, hogy melyik körzetben mennyivel nyerünk.

Sok puszika - Fidesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.