Alig másfél hónap van hátra az önkormányzati választásokig, mégis, mintha a Fidesz és csatolt részei még nem ébredtek volna a nyári sziesztából. Plakátokat ugyan már látunk, de hol vannak a vádak? Mikor simonoznak már egy kiadósat? Esetleg új fejlemény a bajai videóval kapcsolatban? Őszödi beszéd?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Természetes dolog, hogy az ember egy idő után már nem emlékszik vissza a hazugságokra, ugyanis az elmében csak a valós alapú történések maradnak meg nyomokban hosszú idő távlatában is.
Csak egy-egy bírósági tárgyalást kell megnézni/hallgatni, amikor a vádlottra rákérdez a bíró és szembesíti korábbi - elentmondó - vallomásával ! nem emlékszik a madár, hogy korábban mit nyilatkozott, mert olyan régen volt, ha igazat állított volna korábban - vagy a jelenben - akkor nem kerülne ellentmondásba, mert aminek van valóságtartalma, az megmarad, a többi szépen elszáll.
Így járt a fidesznyik is, Hagyóból lassan jogász lesz, annyit jár tárgyalásokra - és mindig más helyszínre ! - de a választás előtt jól jött a nokiás dobozos trükk ! Az ügyben jelentkező kényszervallatások nem jutottak el Poltig, mert valahol nem engedték odáig, nehogy a vezér kényelmetlen döntési helyzetbe kerüljön az m.kir és cs. rendőrség makulátlanságával kapcsolatban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.