Saját közgazdasági képzést indít a jegybank, itt nem a bukott neoliberális tanokat fogják hirdetni - nyilatkozta a vs.hu portálnak Matolcsy György jegybankelnök. Az alapítványok létrehozásának...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
A legborzasztóbb az egészben, hogy "saját, jegybanki pénzét" költi! Mi ez kérem magánvállalkozás? Hát kinek pénzén szórakoznak? A közgazdaságtannak vannak ám törvényei. Úgy, am blokke. Ja ahol ezt ismerik nem is nyomorog a nép.
pbalage
asztaku!
És a gravitációt is ki fogják kapcsolni a tanfolyamon?
Fantasztikus!
bakegya
Tátva maradhat az ÁLLAMI OKTATÁSI RENDSZERBEN kínlódók szája-ha erre a számokkal zsonglőrködő géniusznak a kényeztető,nem is egy,de öt alapítványára rábukkannak! -hát hol élünk mi,az vörösseggű olajsejkek,bankárok,földbirtokosok-és orbán - foci-akadémikus paradicsomában?
m.macskosz
Még csoda, hogy nem azt mondta, hogy az én pénzemmel azt csinálok, amit akarok!
(Mondjuk az igazság az, hogy láthatólag így is gondolja, csak még nem mondta ki.)
human
Engem ez az egész a felcsúti fociakadémia történetére emlékeztet. Közpénzből építünk egy pénznyelőt, amibe fiatalok járnak, akik olyan tudásra tesznek szert, ami semmire sem jó.
De ne e kezüket figyeljétek, mert csalnak. A csalás az új intézményi rendszer fenntartásában rejlik. Majd két marokra szórják a pénzeket a beszállító haveroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.