"Milyen lesz a magyar készpénz?" címmel tart sajtótájékoztatót hétfőn Gerhardt Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és Mádi László, a Készpénzlogisztikai igazgatóság vezetője. Elképzelhető, hogy ezen a sajtótájékoztatón mutatja be a jegybank az új forintot, a HVG július közepi információi szerint ugyanis átfogó készpénzcserére készül a Magyar Nemzeti Bank.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem inkabb Eurora kellene cserelni matolcsi elvatrs?
tivoli
Isten őrizz! Akkor mivel fogják riogatni a jónépet, hogy ennyi meg ennyi milliárd forinttal emelkedett a hiány egyik napról a másikra?
Dr. Felipe
Ezeket az ámokfutó barmokat kellene már végre lecserélni. 85.1% on az államadósság, ezek a barmok meg a pénzcserével bíbelődnek.

Meg mikor kusza szem 200 milliárdot kilopat a nemzeti bankból a saját alapítványainak, hogy majd abból tanítják a hülyeségeit. Aztán azt hazudja a rohadék hogy az nem is közpénz hanem a sajátja. Az ész megáll. Vajon meddig tűr még a magyar?
volvós
Tehát már elöre tudják, hogy nem lesz € a következö 20 évben...de minek, ha egyszer a forint romlik! Esetleg jönnek a milliós, billiós bankjegyek, amiért majd lehet tojást venni a
piacon, mint 1946-nan ??? vagy jön a jegyre kenyér ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.