Halból és teljes kiőrlésű pékáruból is többet kaptak a gyerekek az óvodákban és az iskolákban az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) koordinálásával tavaly végzett ellenőrzés eredménye szerint, mint a korábbi években.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Már megint? Mért állandóan a menzával szórakoznak? Minden konyhának legyen saját költségvetése, saját bevásárlási lehetősége, saját étlapja a helyi ízlésnek megfelelő ételekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.