Házi őrizetbe helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság szombaton azt a Frankfurtból hazahozott hódmezővásárhelyi férfit, aki ellen még 2013-ban adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot költségvetési csalás gyanúja miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Keveset nem szabad lopni! 100 000Ft-ig felfüggesztett, 1 millióig börtön,pár száz milla házi őrizet, 1 milliárd állami kitüntetés ,sok milliárd miniszter, miniszterelnök stb.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Na ha én lettem volna, a műanyag lakat rám rohadna mire kiszabadulnék a sitkoról! De élek a gyanú perrel hogy ez valakinek a valakije!
Mobil123
Hát így már érthető ha hódmezővásárhelyi !! Gondolom nem sokára még a tartozása is elfog tűnni!!
Mobil123
@köhögő bolha: És még a Sándor palotába is beköltözhet!
F_Viktor
@volvós: Igen, ő az akinek Lézer pár (nem kettyintésért!) kattintásért "eladott" egy önkormányzati tulajdonban lévő iskolát.
A nemzeti Jankók elengedett egy telefonhívást Szájer feleségének, Handó Tündének, hogy fehér galléros üzlettársa nem szeretne vegyülni az előzetesben holmi bűnözőkkel.
F_Viktor
@volvós: Katarban ha egy kereskedő lejárt szavatosságú, romlott árut elad, az a helyi törvények szerint halállal is büntethető.
Mit kapna ott egy 270 milliós adócsaló Lézer partner?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.