Aki nem követ el fegyelemsértést, naponta hazatelefonálhat, tervezi a szaktárca.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lollipop
ezt nem értem. a börtönnek nem az a lényege, hogy azzal büntetik az embert, hogy ELZÁRJÁK a külvilágtól? most komolyan, hotellé alakítják a börtönöket?

dolgozzon, olvasson és gondolkozzon el magán és az életén, ne telefonálgasson
Evikati
@pinky: Azért engedélyezik, mert a rabok most is használják a mobilokat illegálisan. Így legalább egy dologra nem kell nagyon figyelni az őröknek. A rabok nagyon agyafúrtak. Mindig, mindenben az őrök előtt járnak, átverik őket. Igaz, hogy a BV állandóan létszámhiánnyal küzd, kevesen vannak a vigyázók. Hát elég durva egy munka annyi fizetségért. Láttam róluk egy filmet.
Edy Andre
Hát nem tudom. Van vezetékes telefon ott. Aki jó fiú, naponta telefonálhat, a többieknek meg bünti van.

Gondolom a börtönökben bűnözők vannak, akiket büntetésből szabadságuk korlátozására ítéltek, részben azért, mert szabadon újabb aljasságokat követhetnének el. A korlátozás nélküli telefonhasználat ennek a szabadságnak a részbeni visszaadását jelenti.

Persze, ha lehallgatnak minden telefont, akkor nem. Csak ugye magánbeszélgetéseket nem lehet lehallgatni.
Lollipop
@Evikati: érdekes film lehetett, megnézném. biztosan igazad van, hogy azért engedélyezik a mobilozást, mert amúgy is telefonálnak suttyomban, de ez akkor is felháborító. ne menjünk már mindig a legkisebb ellenállás irányába.

a legkönnyebb az lenne, ha nem lenne börtön, mert akkor nem kéne rájuk vigyázni, nemigaz?
Zwei
@pinky: ha a bűnözés kormányközelivé válik, változnak nyilván az igények is! ... a pöcsödi ferinek nyilván tiudnia kell, hol is tart az ügye kecskeméten ... ezért ezt a kérdéskört a zuhslag-ügyhöz kell igazítani ... ma a jelszó ugyanis az, hogy: "balra igazodj!".
Evikati
@pinky: World valamelyikén láttam, úgy rémlik, sorozat volt. Amerikai börtönöket is mutattak és nyomor börtönöket Dél-Amerikából és Afrikából is. Nagyon nagy különbségek vannak a börtönök között. A magyar börtönökről valamelyik kereskedelmi csatornán volt ez a film, még ünnepek előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.