Az Országgyűlés elnöke szerint az iskola felelőssége, hogy jó iránytűvel és erős vértezettel lássa el diákjait egy különösen felgyorsult és kiszámíthatatlan világban való helytállásra.

Kövér László vasárnap a szigetszentmiklósi új általános iskola és zeneiskola ünnepélyes átadásán kiemelte: a helytálláshoz a fiataloknak minden tudásra szükségük lesz.

Ép testben ép lélekre, és mindehhez az arányosság és a harmónia érzékére van szükség egy mindinkább aránytalanságokkal és hangzavarral küzdő világban. A harmónia képességéhez pedig leginkább a zene vezet – tette hozzá a házelnök.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@JAJMÁR: Ezeknél a törvényhozó kavaróknál már semmi nem ép!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Hú, de régi ez a mondás... olyan kisdobosos :-D Úgy vicceltünk vele valamikor, hogy Ép testben, épp hogy élek :-D
JAJMÁR
Egyébként most, hogy az első "nosztalgikus élményen" túl vagyok, ma már tudjuk, hogy fordítva van. Először a lélek, ha az beteg, megbetegszik a test.
varrólány
@JAJMÁR: Ezeknél a törvényhozó kavaróknál már semmi nem ép!
JAJMÁR
@varrólány: 20:07 Akkor megtudtuk Kövér vágyait :)
bakegya
Engem ez a "kiszámíthatatlan világ"-ra felkészítés zavar-remélni szeretném ,hogy a gyerekek szüleit is.Mert hogy szülőként nekem eszembe nem jutott volna egy sima évnyitó ünnepet hegyibeszéddel terhelni és még negativizmussal is sót szórni az ifjúság szemébe!-de hát ugye erre az illiberál balkán-orbánus munkaalapura biztos külön képzés kell!
Rózsika Hatházi
Kövér elvtárs! Ép testben, épp hogy éljen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.