Ennyien ingáznak a KSH szerint, a hivatalnak azonban a tartósan külföldön dolgozók számáról nincsenek pontos adatai. Kilencven-százezer között van azoknak az ingázóknak a száma, akik akár naponta, akár...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
Hazudnak amikor azt mondják hogy nem tudni mennyien dolgoznak kint!
A gyerekeseknek be kell jelenteni a gyámügyön ha kiskorút kiköltöztetnek, a felnőtteknek meg a OEP-nél kell hogy jelezzék mert járulékot fizettetnek különben.
Csak a feketén dolgozókat nem tudhatják, ez meg mondjuk ausztriában nem életbiztosítás.
bundi
@Don Quijote: ahhoz képest hogy a ksh szerint máshol sem tudják,az oszzrákokbis és a németek is elég pontos adatokat adtak közre...amiket ugye a ksh nál is olvastak... Ezek szerint csakebben a két országban több mint200 000-en dolgoznak
m.macskosz
@bundi: Lefogadom, hogy a lakosságra vetített bürokraták száma Magyarországon aránytalanul a legmagasabb lehet, ennek ellenére lófingot sem tudnak kimutatni! Nem tudni, hányan élnek a létminimum alatt, nem tudni, hányan nem részesülnek semmiféle jövedelemben, segélyben, állami támogatásban, nem tudni, hányan vannak a regisztrálatlan munkanélküliek, nem tudni, hányan dolgoznak/dolgoztatnak feketén, nem tudni itt semmit, azt meg főleg nem, hány ingyenélő tudna eltartani egy-egy kisebb falut!
bundi
@m.macskosz: lényegében tudják... Az adatokbbe vannak jelentve...csak nem publikusak...
tigris5
Ebben a pocsmány k...va osrszágban rabszolga sors van .
tigris5
Itt csak fegyelmezni és büntetni tudnak .
Miért kapnak fizetés emelést a tanárok amikor alig-alig dolgoznak valamicskét.Hiszen mindig szünet van a sulikban téli-nyári 3- hónap-tavaszi,szénszünet és még az anyjuk vala...gát is kihasználják a hatalom ott van náluk.Ha valakire rásütik a bélyeget akkor azt az Isten se mossa le,pl:gimibe-aki nem szimpi és nem nyal de nagyot- meg nem visz ajándékokat mert szegénységben él akkor azt 3 ill.2 -es tanuloként könyvelik el.Még ha megfeszültem akkor sem adott jobb jegyet az a ribi...Na egyszer találkoztam vele ...megkapta a magáét szohóz sem tudott jutni a ribije...a ronda k...vaja.Nem a gyerekeken járt az esze hanem a férfi kollegáin . Na és az öltözködés hát az külön kiemelést érdemel amikor csipő gatya dekoltázs ugy hajlogtak hogy a fiúk nyála csúrgott. Tessék bevezetni a fehér köppenyt ennyi fizetésbők juthat rá.Nem divatbemutató az iskola!!!. És főleg nem koncentrácios intézet a tanárok sokszor még verekedtek is de mi nem mertünk szólni.-Ez most is megtörténik.Hát akkor ők a nagy nevelők-szerintem nagy szarok...ha igy viselkednek.Persze van kivétel is de az ritkaságba megy.Inkább ellvenni tötük nem pedig adni.Orban Viktor miért lopta be a szívedbe az a bagázs kiváncsi lennék.
Az eü-dolgozok megérdemelnék a fizetés emelést akik ott állnak a szart pucolják a hányadékot hordják halottakkal találkoznak nap mint nap az ottani események nagyon megviselik lelkileg őket és akkor még nincs karácsonyuk nincs húsvét nincs gyermeknevelés ők mindig talpon vannak .Hát Én biztos nem csinálnám és nem csodálom hogy kihúznak ebből a szarból l ami itt van ebben a nem nevezném országnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.