Tegnap Tatabányán a kórházban meglátogattam egykori ellenfelemet, Somodi Ferencet! Hát több képet nem rakok most ki, de mindenki látja, milyen állapotban van. Feri ilyen nagydarab volt mint én, és most 72-kg!! Megdöbbenve tapasztaltam, hogy sem a volt boksz egyesülettől, sem pedig az Ökölvívó szövetségből nem keresték még fel!! Somodi Feri nyert Európa bajnokságot, ezenkívül volt meg ezüstérmes is!!! Most azt kérnem az ökölvívó társadalomtól és ökölvívó barátoktól, hogy aki tud, az jelezze a szövetség fele, aki tud, az meg segítsen, amiben teheti!!! Hiszen mi bokszolók, mindig összefogunk, ha baj van!! " - írta Szikora még június 26-án.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
" profiboksz.hu korábbi cikke szerint Somodi azért nem futott be még ennél is fényesebb karriert, mivel a szupernehézsúly csak későn terjedt el, 1980-ban még nem volt olimpiai szám, 1984-ben pedig a bojkott miatt nem lehetett ott Los Angelesben."
Hallod ezt Snitt eftáss??? Lehet megkövetni, undormány...:((
joopapa
Nem ismertem sajnos! Őszinte részvétem a családnak, és legyen neki könnyű a föld!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.