"Közös vacsora, tábortűz, tánc, erőszakolás, ez a program" – a nap surmóságát a Class FM-en. "Gyerekek, milyen gólyatábor volt ez, ahol a végén valakit megerőszakolnak? Hogy van ez?" – ezzel a kérdéssel kezdődött egy több mint félórás beszélgetés a Class FM Morning Show című műsorában a Fonyódligeten megerőszakolt lány esetéről. A magát "Magyarország leghallgatottabb reggeli műsoraként" propagáló show házigazdái – Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani – elítélték ugyan a történteket, ehhez képest szinte folyamatosan érzéketlen, gunyoros megjegyzéseket tettek és a nemi erőszakon élcelődtek.

Forrás: nol.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Fideszes stílus(talanság) A béka segge alatt még kb. 2 méter.
Pálinkafőző Rézüst
Azt hittem hogy a Bochkor-Boros duónál nincs lejjebb. Tévedtem! Van!
világlátó
Már ideje lenne ezt a néhány érzéketlen, öntelt, surmót kipenderíteni onnan.Ha pedig ők a legkedveltebbek, legnézettebbek, leghallgatottabbak, akkor velünk is nagy baj van már.
Az unokám is volt ilyen gólyatáborban.Ő megúszta, ahogy még sokan. Ez a kislány vajon hogyan él majd ezután, hol folytatja az életét? Sebestyén ( úr? )Balázs erre adjon válaszokat. Arra is, miként lehet az esélyét is csökkenteni az ilyen eseményeknek. A pécsi pszichológus lány tragédiája is erőszakkal indúlt. Vagy talán úgy gondolja " könnyű a Katit a tácba vinni, ha a Kati is akarja ...? " Idétlenségük erre mutat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.