A Népszabadság szerint nemcsak a tárcák élén lehet változás, hanem a kormányfői poszton is. Továbbra is tartja magát a feltevés, hogy Orbán Viktor 2017-ben köztársasági elnök lehet. A lap forrásai szerint Áder János már korábban tudatta a miniszterelnökkel, hogy egy ciklust vállal, így mandátuma lejárta után ő már biztosan nem lesz államfőjelölt.„Ez egyelőre dilemma a miniszterelnök számára. De az államfői szerepvállalás, az egységes nemzet képviselete nem pusztán egy elsuhanó vágy, hanem reálisan végiggondolt opció. "Ezt mondták korábban forrásai a Népszabadságnak, de elsőként mindezt Stumpf István vetette fel 2008 nyarán. Orbán Viktor egyébként már miniszterelnökként, 2012-ben a Handelsblatt című német lapnak maga is beszélt arról, hogy valóban foglalkoztatta a prezidenciális rendszer, mivel „egy elnöki rendszer valószínűleg alkalmasabb nehéz reformok végrehajtására, mint egy parlamentáris".

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Mecsoda önfeláldozás! Mecsoda mártíromság! Freskóra illő pillanat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vadlaci
@silber13: Már most sincs nálunk foci, ezért építtet Orbán stadionokat. /Vajon kinek,minek?/. Egyébként a stadionok többcélúak: a Pancsoló Aréna Felcsút pl. száraz időben alkalmas focira, esőben pedig vizilabdára. Jaj, csak ne vigye oda a vizilabdát, mert az még van, nem is akármilyen.
kkalman
Már annyi "jó cselekedetet" vitt véghez a nemzet érdekében, hogy nyugodtan lecserélheti magát egy olyasvalakire, aki valóban a nemzetért dolgozik.
nyanya001
Lehet, hogy visszasírjuk majd az Ádert ?
miazavalami
@silber13: Új népi motívumként fog megjelenni.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.