Ellenzéki tüntetést szervezett Budapesten, az Egyetem térre a Demokratikus Koalíció. Az „Ellenállás Napján” beszédet mondott többek közt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Falus Ferenc, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje. Utóbbi azt mondta, ha bizalmat kap, akkor a következő öt év nem a stadionépítés jegyében telik majd el. Közben Falus Ferenc programjára reagált Tarlós István főpolgármester.  

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Nil: Sajnos a jelenlegi életünk nem csupán egy rémséges álom, ez maga a valóság !
Ebből helyzetből nincs ébredés.
Egy jobb életről nem álmodni kell, hanem a változásért tenni kell.
Ki-ki a lehetőségei szerint tegye meg azt, amivel gyengítheti O.V. egyeduralmát.
Pl. el kell menni szavazni és az X jelet a megfelelő helyre tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nekem már torkig elegem van ebből a nightmare-ból!
laszlobihari
@Nil: pedig az egy rémálom lessz mire ezt a sok xart eltakarítjuk, ha egy másik kormány nyakába kapja ezt a csőd tömeget akkor mit tud csinálni?
mate03
@Sziszifusz: Ennyi meg keseredett embertől,mit vársz?Amikor majd végképp be telik a pohár,akkor lesz itt nagy baj!Csak nehogy vér folyjon!
Nil
@laszlobihari: sajnos igazad van de talán lehetne másképp is
Nil
@Sziszifusz: én megteszem a szemellenzőt viszont mindenki csak maga veheti le fogalmam sincs mi kell még hozzá hogy az emberek végre lássanak ennyire nyíltan szemétkedni senki más nem tud.
Szerintem az a baj hogy az emberek nem szeretik beismerni ha tévedtek inkább védik az álláspontjukat ha hatalmuk is van hozzá akkor még rosszabb (lásd lapos a föld vagy gömbölyű, stb)
kukac50
A szabadság akkor kezdődik amikor már nem fél a Nép!
Amikor szól, hogy elégedetlen, amikor fellázad a törvények kettős alkalmazása miatt,ha nem tűri el a föld mutyit a dohány mutyit,és a sok jogtalan alkalmazást amivel családok megélhetését tették tönkre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.