A norvég alapok ügyében illegális pártfinanszírozás gyanúja merült fel - mondta Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi szóvivője a német Süddeutsche Zeitung szerint. A lapnak a szóvivő azt mondta, könnyű a kormányt azzal vádolni, hogy üldözi bírálóit, de a törvényeket mindenkinek be kell tartania.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ezek az amatőr alapítványosdit játszó szervezetek nem tudták mi a dolguk! Ahelyett, hogy cöfögtek volna egyet, belesétáltak a csapdába és más szervezeteket támogattak, de nem politikamentesen. Bezzeg ha a CÖF kapta volna a suskát tőlük, az már színtisztán politika mentes lett volna, és nem kapnak egy hatalmas sallert a dakotáktól! Majd tanulnak a hibájukból, meg azok az alapkezelő északiak is, és megnézik kinek adják a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.