A Norvég Alap teljes körű vizsgálatára még májusban kérte fel a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt a Miniszterelnökség. A kormány azt gyanította, hogy a Norvég Alap hazai felhasználásakor áttételesen politikai szervezeteket, vagy hozzájuk kötődő civil szervezeteket támogattak. A Kehi keresett és talált: most feljelentést tettek egy szervezet ellen. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És a 3 ezer milliárddal na meg a vörös iszap milliárdjaival ti mikor fogtok elszámolni ?
A többit nem is sorolom, nem koptatom a körmömet !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez a pitbull kormány csak talál valamit, ha rácuppan egy témára! Ahol mégse talál semmit, ott gyárt egy ügyet.

És csak halkan mondom, nehogy másokat zavarjak, kabbe, nemtomki. Az origon nem ilyen címmel jelent meg a hír, más helyeken viszont valóban ezt írták. Miközben az derült ki a cikkből, hogy egy fillér nem tűnt el a Norvég Alapból. És hogy valakik az alapból 100 milliót kölcsönadtak - jogosan vagy jogtalanul, ez még nem tisztázott.
volvós
lézerjani adta a megbizást a mellette levö irodának (KEHi)!!!
Pedig neki ilyen kis összeggel nem is kellene foglalkozni !
Dr. Felipe
Az a baj hogy ez is csak az önkormányzati választások után derül ki hogy kamu, mint simon elvtárs bissau-guineai útlevele.
human
Azért ezt bizonyítani is kell. Persze veszteni fognak és a perköltség lesz vagy 20 millió, de nekik megéri lejáratni a kritikát megfogalmazó szervezeteket.
human
Kohn szalad a rabbihoz.
- Baj van rabbi. Hiányzik a kasszából 1000 dollár. Mi tévő legyek?
- Tedd vissza fiam!
:)
Pálinkafőző Rézüst
@human: pont erre gondoltam, akkor adják vissza, a 3 ezer milliárd, és még több 100 millárd lenyúlt forinttal együtt!! Uramisten, egy afrikai diktátor sem lopott még ennyit soha...:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.