Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. adatai szerint augusztus hónapban 11 és fél milliárd forinttal növekedett a kifejezetten lakosságnak szánt állampapírok állománya. A Prémium jól ment, Kamatozó Kincstárjegyből viszont több járt le, mint amit vettek Az inflációkövető Prémium Magyar Államkötvények 27,7 milliárd, a piaci kamatokon alapuló Bónusz Magyar Államkötvény 5,3 milliárd, valamint a Babakötvény állománya 0,6 milliárd forinttal emelkedett az év nyolcadik hónapjában. Az egy és kétéves Kincstári Takarékjegyek, továbbá a Kincstári Takarékjegy Plusz együttes mennyisége 0,9 milliárddal, a Féléves Kincstárjegyek teljes mennyisége 0,1 milliárd forinttal növekedett. A Kamatozó Kincstárjegyek állománya 23,0 milliárd forinttal csökkent a 103 milliárd forint összegű bruttó értékesítés ellenére is. (Összesen 125 milliárd forint értékben járt le kamatozó kincstárjegy augusztusban.)

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Nem kértek tőlem beleegyezést hogy mennyit költhetnek most már akkor fizessék ki , oldják meg nélkülem.!
Yoda69
Remek. Ha most nyom egy ALLAMCSOD feliratu gombot a taho, akkor akik magyar allamkotvenyeket vettek megnezhetik magukat. Gondolom majd megint az adofizetokkel fizettetik meg buktat, mint a devizahitelesek eseteben.
Dr. Felipe
A lakosság finanszírozza vicctor agymenéseit, na de meddig megy ez a móka? Egyszer fizetni kell mindenért.
bretagne
És még mennyi lesz? Paks már benne van?
varrólány
Nem kértek tőlem beleegyezést hogy mennyit költhetnek most már akkor fizessék ki , oldják meg nélkülem.!
Yoda69
@varrólány: Na latod ezt nem fogjak tenni. Siman lenyhuljak az adofizetok penzebol, igy a tiedbol is. Es mit tudunk tenni, csak nezunk nagy kerek szemekkel. 4 evente elmegyunk ellene szavazni, de a szavazast ujra es ujra elcsaljhak, es maradnak a hatalomban.
Mondom itt csak egy ujabb 56 fog segiteni, sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.