Legyozni a rakot! - Dr. Kulcsár Gyula pecsi biokemikus felfedezése, a "termeszetes tumorellenes védelmi rendszer". Vajon nagyobb megbecsülést kap, mint a Rubik kocka vagy a Béres cseppek feltalálója, Béres Laszló kapott? A Netszemle a Kulcsar Gyula felfedezését is támogatja figyelmével es erre biztatja a barátait is. Legyőzni a rákot - Exkluzív riport dr. Kulcsár Gyula rákkutatóval (1. rész) - TV2 Napló 2012. 11. 18. A TV2 NAPLÓ stábja exkluzív riportot készített a Természetes Tumorellenes Védellemről és a Culevitről. A riport 2012. november 18-án, vasárnap este a 19 órak... youtube.com

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@telkes:
Talán illett volna kitenni a / X /-et, nem?
Havi 60.000,- forint azért elég húzós ár...
culevit.hu/bolt/
Senara
culevit.hu/webaruhaz/culevit-tabletta-4-x-180-db/ ...Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig, óránként, napi 15×2 tablettát ajánlott szedni. A készítményt minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű. ... csepeg beléd az anyag hopp idő 2 pirula , na ne már B 17 tesója ?
pityuka
@Horizont: Leginkább a szerencse. Hogy az orvosok nem totojáznak egy évig, hogy ez most rák vagy nem az. Aztán mire rájönnek, hogy mégis az, akkor már késő. Így járt egy rokonom is. Időben az első jelre orvoshoz ment. Egy évig vizsgálgatták (biopszia, CT stb), mire kimondták ez bizony rák. 3 hónapra rá már temettük is (sugár, kemo hiába). De ahogy olvasom a most fiatalon elmentekről, ők is pont így jártak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.