Orbán úr, ön elkúrta! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr! " megszólítással leírni? Így talán jobban érezhető a vészharang-jelleg. Vészharangoztam én otthon is eleget. Ástam korrupciógyanús ügy aktáit hónapokon át, csináltam hírverést még korrupciógyanúsabból. Önkénteskedtem a környezettudatosságért, ültem a Parlament előtt demonstrálva. Adtam, ha adni tudtam, tiltakoztam, mentem, ott voltam, nem féltem. Pedig nem tartoztam sehova, általában kicsi nekem minden skatulya. Csináltam, mert a józan eszem úgy diktálja: mindig a gondolkodás pártján. Most már nem megyek. Nem vesztegetem tovább az időmet. Elindultam megkeresni azt a helyet, ahol a számomra fontos értékek laknak. A szabadság mindenekelőtt. Egészen jól haladok, pedig csak néhány macskaugrásnyira vagyok - ahogy az itteniek a nyelvükön...

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szivembol irta - a sajat tapasztalataim osszefoglalasa, icipicit vulgarisabban, mint ahogy en tettem volna.

Ma a fonokommel egyutt voltunk a 15 perces pihenon - neki is csak ennyi, pedig az Ove a supermarket! - es megkerdezte tolem, hogy voltam-e Balin? Mondtam, hogy nem , de nem is vagyom oda, mert nem ereznem magam biztonsagban.

Mire elmondta, hogy o 4 napot volt ott, a sogora 60. szulinapjat tartottak ott, de O sem szerette Balit, mert "a korrupcio iszonyu magas, piszok van, a turistalatvanyossagokat is hagyjak leamortizalodni, (pedig abbol elnek), nagyon magas a hajlektalanok szama, viszont nagyon sok rendkivul gazdag ember is el ott, fenyuzo palotakban...Nagyon szivesen elvinnek oda a munkasaim kozul 10-et, es hagynam oket 2 hetig ott elni, dolgozni, es utana megkerdeznem toluk, hogy mondjak meg, hol jobb elni?"

Magamban elszegyelltem magam, mert jelenleg kb. ugyanez Magyarorszag is, a szulohazam...

En pedig szivesen megmutatnam 10 otthoni langyos, tohonya Nem-Szavazonak is, hogy tulajdonkeppen igy IS lehet elni, sot... Es hogy csak IGY erdemes elni: rendesen befizetve egy alacsony adot, munkahelyeket teremtve, nagyon szeles szocialis haloval, jo oktatassal, jol megfizetett tanarokkal, orvosokkal...A tisztesseges szakembert is kivaloan megfizetik, a maganvallalkozasokat nem nyomjak agyon, a rendor nem allit meg uton-utfelen az elsosegelycsomagot ellenorizve, viszont kicsereli a kerekemet, ha megkerem ra, vagy eppen segit kicserelni az egot az iranyjelzoben...

Viszont mindenki maximalis intenzitassal dolgozik a munkaidejeben, nem csak latszatmunkat imital (lasd kozmunka)

Ezek az emberek aztan hazamenve csak felebrednenek a tunyasagukbol, es jol s@ggberugnak a lebecolo , csalo kormanyt, es elmennenek a kovetkezo valasztasra...
pbalage
@karma1: ezek soha nem ébrednek fel, és egyre szomorúbban látom azt az egyre mélyülő szellemi nyomort, ami egyre jobban elözönli az országot.
Az ostobaság fenntartása pedig állami cél és érdek, az, hogy az ember egy droid legyen és szolgálja ki az államot, amikor el kell menni szavazni. Orbán ehhez nagyon jól ért, hiszen ő is kommunista volt, csak elő kellett szednie az emlékeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok