Arra kérik a közéleti személyiségeket, szerkesztőségeket, hogy „fejezzék be a szankciókkal való fenyegetőzést”.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
„nyugati szövetségeseitől, és velük együtt örömmel és állhatatosan kíván dolgozni a jogállamiság keretei között megvalósuló szabadság és demokrácia értékeiért”.-Pofátokon bőr maradt még ezután???
troppauerhumer
Namostaztán vége a nemzetvezető csúfolásának ... gondolom Obamának reszket keze-lába és hanyatt-homlok rohan gazsulálni Viktornak. Kezet csókol neki, biztosítja, hogy az Amerikai Egyesült Államok mindig is meg volt győződve, Orbán Viktor demokrata mivoltáról, és súlyos, többek között halálbüntetést helyezett kilátásba az ominózus lejárató újságok szerkesztői számára. Megígérte, hogy az USA ezután feltétlen támogatni fogja, Orbán Viktor 1 város 1 stadion programját és kérte Viktort, hogy honosítsa meg nálunk a baseballt, nemzeti sportként.
Mindezek után, Viktor arra ébredt, hogy az orvosok az ágya mellett vitatkoznak a beadandó dózis mennyiségén, s közben néhány ápoló serényen rakja rendbe a rácsos ágy alkatrészeit...
Hát, nem lennék az amerikaiak helyében. De most kaptam a jó hír, Obama plusz pénzt adott a skizofrénia gyógyítására szolgáló gyógyszer kifejlesztésére!!!
petike
„meggyőződésünk, hogy országaink vezetőinek személyes találkozása lehetne a legmegfelelőbb forma a kölcsönös bizalom és elkötelezettség megerősítésére”.
Az b@ssza a csőrüket, hogy Obama nem hajlandó fogadni a csúti törpét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.