A hetedikes irodalomkönyv kólaivó, hamburgerevő, CNN-néző "nyugatimádóiról" kérdeztünk kormánypárti képviselőket a parlamentben. Az oktatásért felelős EU-biztosjelölt Navracsics Tibor szerint a diákokat, a tanárokat és az újságírókat minősíti, hogy a hét éve létező tankönyv kifogásolható részletére csak most figyeltek fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Már a tanerő sem bánná, ha rajtuk is kipróbálnák a tankönyveket, persze ehhez meg kellene kapniuk a tanári példányokat. Amúgy a Navrának a kioktatásban nagy gyakorlata van családilag, hiszen a rettegett Papp János megyei párttitkár művelődési kisistenét is a família adta az országnak a nagyon átkosban...
Kamcsatka
Ez igazán szépen hangzik a csúti állatfarm egyik fődisznójának a szájából. Kísérleti alanyoknak javaslom a röfögő cöfösök utódjait.
Senara
Állatokon mégsem lehet egy tankönyvet kipróbálni...Mondja ezt oktatásért felelős EU-biztosjelölt Navracsics Tibor. ...Megveszem a Hogyan idomítsd a politikusokat című . könyvet . Jutalom falatok , MNB ,közbeszerezések megnyerése , mások megtakarításának lenyúlása , vagy ... a többit csak gondolatban ... a nagy testvér figyel :-(((
gödörben
Az állatokat sajnálják, meg védik őket különböző törvények a gyerekeinket nem védi semmi és senki. Ez a hazánk ma.
pbalage
Birkán kéne kipróbálni, azon hátha működne. Nem a cserebogáron.
Hellcat
De mi a fenének kell kísérletezni ha egyszer voltak jól bevált tankönyvek? Azt még megértem ha mondjuk kéttannyelvűség miatt kísérleteznek, ezt velünk is megcsinálták. Angolul tanultuk a történelmet és könyv még nem igazán volt hozzá. Nade az, hogy idegen nyelven való tanítást próbálunk, vagy a kormánypropagandát toljuk a tankönyvbe esetleg a vallást erőltetjük az azért nem mind1.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.