Az európai bíróság szerint Kövér László megsértette hét ellenzéki képviselő véleménynyilvánítási jogát azzal, hogy bírságot szabott ki rájuk. A PM-esek és az elempések molinókkal tiltakoztak a Parlamentben. Négy PM-es és három LMP-s képviselőnek adott igazat a strabourgi emberjogi bíróság. A hét képviselő azért fordult a bírósághoz, mert Kövér László házelnök a parlament ülésének megzavarása miatt pénzbüntetésre ítélte őket. 2013. április 30-án demonstráltak az akkoriban egészen frissnek számító Párbeszéd Magyarországért párt képviselői a parlamentben. Karácsony Gergely és Szilágyi Péter tartottak fel egy közel 2×2 méteres transzparenst, amin a Fidesz logójára a Loptok Csaltok Hazudtok feliratot írták.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kíváncsi leszek a házmester mit reagál majd erre ?
Esetleg betiltja Strasbourgot is ?
karma1
@nyanya001: Ja, vagy rajuk is kiveti a buntit, persze euroban...:o))

Na, en kulonben kb. ilyen intezkedesekre, allasfoglalasokra varnek, amivel NEM avatkoznak bele a magyar belugyekbe, viszont vilagosan megmutattak a magyar kormanynak, mi is a velemenye egy IGAZAN demokratikus birosagnak. Jogosultsaguk is van, mert ok a Nemzetkozi Emberjogi Birosag, akiknek mi is elfogadtuk a letezeset.

Hat, koverlaca, ezt egy picit megszivtad...
Yoda69
Ezekutan koverallat a sajat penzebol fizesse vissza a demonstralokra mert benzbuntetest, NE kozpenzbol.
Hellcat
Bunkó Köteles jogtalanul büntetgetett a saját kénye kedve szerint ezzel sárba tiporva a szólásszabadságot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.