Egymillió-háromszázezer család kaphatja vissza a bankoktól a tisztességtelenül elvett összegeket. A törlesztőrészletek átlagosan 25-30%-kal csökkenhetnek. A 400 érintett pénzintézetnek minden deviza- és forinthitellel el kell számolnia. A kormány benyújtotta a törvényjavaslatot a parlamentnek, amely szeptember 24-én szavaz majd a javaslatról. A jogszabály fogja szabályozni a bankok elszámoltatásának menetrendjét. A 400 érintett pénzintézetnek minden deviza- és forinthitellel el kell számolnia, ami összesen mintegy 1,3 millió családot – nagyságrendileg 680 ezer deviza- és 650 ezer forintalapú hitelt – érint.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Aki nem akarja végigolvasni, a lényeg a vége: "Ezermilliárd forint környékén lehet az az összeg, amelyet a magyar bankrendszernek vissza kell fizetnie a családok számára."

Csak egy kérdés: Hol a 3000 milliárd nyugdíjpénz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.