M. Zoltán leghamarabb negyven, Sz. Zoltánné harmincöt, Sz. Zoltán pedig harminckét év után helyezhető feltételesen szabadlábra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez dobbenet, hogy megtortenhet. Hol van pinter es a 2 het alatt rend lesz cimu baromsag?!?
Ezeket az allatokat is meg kellene kinozni hasonlo modon, es hagyni oket megrohadni a bortonben.
szandokan
@Yoda69: Tőlünk 46 km Battonya. Szörnyű ez az egész. Viszont kár ebbe megint Pintért meg a politikát belekeverni, a tettesek megkapták méltó büntetésüket. Más kérdés, ha a törvény engedné, hasonlóan járnék el velük szemben, mint azt ők tették szerencsétlen nővel.
Yoda69
@szandokan: Belegondolni is szornyu mit erezhetett ez a szerencsetlen lany elete utolso napjaiban, mikor kinok kozott halt meg. Lehet hogy mar o maga konyorgott hogy oljek, miutan kiteptek fogait, es kormeit ezek az allatok.
A 40 ev borton nem eleg buntetes nekik, mert fognak szenvedni.

pintert csak azert irtam ide, mert neki volt ez a valasztasi kampanya 2010-ben. Helyette mara sokkal sulyosabb a bunozes, mint 2010 elott volt, tehat itt is hazudtak.
eberti
Börtön helyett hasonlókat kívánok ezeknek a rohadékoknak!!!
csa-csa
"A lányt láncra verve tartották, és kártyapartikon döntötték el, ki sanyargathatja. Cigarettacsikkeket nyomtak el a bőrén, fogóval kitépték a fogait és a körmeit, izomstimulálóval áramot vezettek a testébe."

EZÉRT A MOCSKOS KEGYETLENSÉGÉRT 10X NYÍRNÁM KI HA TEHETNÉM!!
NAGYON NAGYON LASSAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.