Ez a néni biztosan el fog menni szavazni, mindenki megnyugodhat, hiszen ő teljesen tisztában van vele, hogy bízni kell a demokráciában, és ki kell használni a lehetőséget, amikor véleményt lehet nyilvánítani az ország (jelen esetben a település) helyes vezetési irányáról. Vagy mégsem? Vagy mégis? A néni valamit nagyon összekever, de továbbra is nyugodtan bízzunk a helyes mérlegelési képességében. Jó szórakozást mindenkinek, emlékezetes videó következik.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@verőce21: 8:19-re : "Egyszerűen elege van az embereknek a nemzetét megtagadó ballibsikből. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Ébredjetek fel, nincs szükség rátok! Vége a dalnak! " Ez számodra azt jelenti, hogy a "ballibsi " népség húzzon el a narancsszinben pompázó országból, mert itt semmi keresnivalója? Csak a hozzád hasonlóknak? Nem semmi hitvallás részedről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1szomjas: Szerintem ok nagyon is tudjak, mit akarnak veghezvinni, a rendkivul szomoru, hogy erre hasznaljak fel azt a tudast, amit osszeszedtek az iskolakban (mar aki), es tudatosan romboljak szet a nemzetet, az oktatast, az egeszsegugyet, es ugy altalaban MINDENT!
Egyikuknek sincsen sem becsulete, sem lelkiismerete, gatlastalanok a cselekedeteikben, tehat szerintem sem hulyek, csak vegtelenul gonoszok.

Es ahogy irod: a Nagy Nemzetmegvezeto...
Ha pedig mar azt is bezengte, hogy a fideSS-eseknek sem fog tetszeni minden intezkedese, hat akkor mar csak az Isten kegyelmeben bizhat a szegeny magyarsag...
Szimba
@szandokan: Te írtad az évtizedek óta-t, hát belefér a 20 év ugye? Hogy írnál nekem priviben magadról, megtisztelsz, de nem látom sok értelmét. Mindenkinek meg van a maga baja, vagy nem baja. Azért köszönöm.
koszpeko
@verőce21: Azok tehetnek róla akik megválasztották ezt a kormányt 2/3-al.
koszpeko
@Szimba: Igazad van.
Ne verje itt magát,hogy milyen nagy vállalkozó közpénzből.
Jó válasz.
human
A videóból az derül ki, hogy fidesz propaganda sikeresen a fejekbe sulykolta, hogy nekik köszönhető minden jó. Következésképpen, ha a városnak rossz vezetője van arról azt gondolják, hogy bal oldali közben meg fideszes. És akik ezt meglátják nagyot csodálkoznak, hogy akkor itt valaki valakit átvágott.
dömdödöm
Egyszerűen az van hogy az OV mást mond mint ami van , és rájátszanak a sok tájékozatlan szavazó nemzeti érzelmeire ellentétben a józan ész diktálta értelemmel . Az eu -brüsszel
nyugati rabló tőke ,bankellenes és rezsicsökkentéses komonikációs trükkök mind meghozták azt hogy a különböző területeken élő szavazópolgárok ha teljesen elégedetlenek akkor is a fidesz jelöltjét keressék a szavazólapon . Ez egy szociálpolitikai trökközés ,megtévesztés .
Magyarul mondva : (átb@szás)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.