„Befészkelte magát a droglobbi az ombudsmani hivatalba”. A meglepő kijelentés Kocsis Mátétól, Józsefváros Fideszes polgármesterétől származik. Kocsis az ombudsmani hivatal tűcsere programról szóló jelentése alapján jutott erre a következtetésre. Szerinte a jelentés 80 százalékban a TASZ véleményével egyezik meg, és úgy bírálja az önkormányzatot, hogy a hivatalt meg sem kérdezték. Kocsis szerint a jelentés politikailag rendelt, lejárató dokumentum. A polgármester a megszüntetett tűcsere programról pedig azt mondta: ő nem asszisztál ahhoz, hogy bárki drogozhasson. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Te debil Mátéka, a tű csere programra azért van szükség hogy kevesebb legyen a drogosoknál a HIV vírussal és hepatitisz vírussal fertőzőt ember! Te asszisztálj csak a vityka hátsójánál, oda való vagy!
Vasárnapiiskolás
Na kis náci buzeráns.Neked nem jutott narkó, vagy narkópénz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.