"Katolikus, kormánypárti civilekre" lelt egy esztergomi blog. Ez következik legalábbis abból, hogy a centergom.com feltárta: a fideszes polgármester-jelöltként Esztergomban induló Romanek Etelka nevéhez köthető Határtalan Szív Alapítvány is nyertes pályázója volt korábban a Norvég Civil Támogatási Alapnak - az Ökotárs Alapítvány és Autonómia Alapítvány által kiírt és koordinált pályázaton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezek az "akadékoskodó külföldi fizetett aktivisták akik civilnek hazudják magukat" már a fideSSbe is "berágták" magukat.

Azt az illiberális betyár mindenit. Fegyverben sorakozó a pártház előtt mert támad a külső és belső reakció.
spu00
Azért ez egy szerencsétlen cikk ,mert azt reméltem, hogy ez a FIDESZES hölgy legalább egy fagylaltot vett magának, vagy párttársának, nem, szerencsétlen cigányokat támogatott belőle, biztos a 2014-s választások reményében. Ez azért eredmény, mert a kb. 1,5 milliárdból 20 millió jótékony célra ment, ez azért már nem semmi.Önök már tudják ki bízta meg Őket, már mint az Ökotársat eme nemes cselekedetek végre hajtásával, mert ez még rejtély a területen kívüliségükkel együtt.
F_Viktor
Semmi meglepetést nem tudnak okozni a fijjúk.
Ahogyan a hetvenhatezerkétszáznegyvennyolcadik hazugságukkal előálltak már sejthető volt minden, tudtam, hogy pár hét, s kiderül az az igazság ami egy egybites trollnak a kétmillióból felfoghatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.